Giriş Kayıt
Richard Foos

Richard Foos


Yapımcı

Richard Foos, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 8.1 2,731
2016 Animasyon Yapımcı 3.5 111
2009 Belgesel Yapımcı 7.1 255
2007 Belgesel Yapımcı 5.7 361

Çığlık
2000 Komedi Yapımcı 4.0 9,943

Vegas'ta Korku Ve Nefret
1998 Komedi Yapımcı 7.7 242,712
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019