Giriş Kayıt
Dolores Fonzi

Dolores Fonzi (40)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Dolores María Fonzi, 19 Temmuz 1978 Buenos Aires, Federal District, Arjantin doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Aura... (2005), Truman (2015), Nieve negra (2017), La patota (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dolores María Fonzi
Doğum Tarihi: 19 Temmuz 1978
Doğum Yeri: Buenos Aires, Federal District, Arjantin
Takma İsmi: Dolo
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.63 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 6.2 63

Zirve
2017 39 Dram Oyuncu 6.0 2,712
2017 39 Dram Oyuncu 6.9 87
2017 39 Suç Oyuncu 6.2 4,118
2015 37 Dram Oyuncu 6.5 1,299
2015 37 Komedi Oyuncu 7.3 10,111
2015 Komedi Oyuncu 8.1 18

Film Eleştirmeni
2013 35 Komedi Oyuncu 6.1 596
2012 Dram Oyuncu 8.2 145
2011 33 Dram Oyuncu 5.9 277
2008 30 Dram Oyuncu 6.3 93
2007 29 Dram 4.6 1,748
2006 Komedi Oyuncu 7.8 43
2006 Romantik Senarist
Yapımcı
Oyuncu
4.7 133
2005 Suç Oyuncu 8.3 371

Aura...
2005 27 Suç Oyuncu 7.2 12,463
2004 Gerilim Oyuncu 5.1 60
2003 Komedi Oyuncu 6.3 88
2003 25 Dram 7.0 347

Denizin Dibinde
2003 25 Dram Oyuncu 6.7 1,064
2001 23 Dram Oyuncu 5.8 1,102
2001 Komedi Oyuncu 5.5 42
2000 22 Komedi Oyuncu 6.7 628

Yanık Para
2000 22 Suç Oyuncu 7.2 5,777
1998 Dram Oyuncu 7.0 218
1997 Suç Oyuncu 6.2 114
1991 News Oyuncu 6.6 202
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (377,865) Chernobyl (22,903) The Big Bang Theory (5,849) Killing Eve (2,464) The 100 (1,605) The Blacklist (1,569) Vikings (1,277) Shingeki no kyojin (1,075) Breaking Bad (982) The Flash (893)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019