Giriş Kayıt
Linda Folk

Linda Folk


Sesler, Editör

Linda Folk, sesler, editör.

Zaman Tükeniyor (2003), Firewall (2006), Where The Heart Is (2000), Hellraiser: Bloodline (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Sesler 5.7 28,543

Üvey Baba
2009 Gizem Sesler 5.6 27,820

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Sesler 9.0 2,040,793

Ölümün Sesi
2008 Korku Sesler 4.0 29,441

Dehşet Gecesi
2008 Korku Sesler 3.9 31,578

Bir Nefeste Hayat
2007 Dram Sesler 6.4 13,069

Boş Oda
2007 Korku Sesler 6.2 89,144

Apokalipto
2006 Aksiyon Sesler 7.8 269,298
2006 Aksiyon Sesler 7.1 274,634

Prestij
2006 Dram Sesler 8.5 1,053,761

Kanun Namına
2006 Aksiyon Sesler 6.0 102,814

Ayrılık
2006 Komedi Sesler 5.8 116,393
2006 Suç Sesler 5.8 53,619

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Sesler 6.7 448,431

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Sesler 6.6 369,721

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Sesler 7.4 131,075

Cesur Civciv
2005 Animasyon Sesler 5.8 77,529

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sesler 6.5 385,139

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Sesler 6.8 184,049

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Sesler 6.3 65,350

Zaman Tükeniyor
2003 Suç Sesler 6.5 52,531

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Sesler 5.6 57,181

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Sesler 6.6 205,291

Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Sesler 6.2 93,559

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Sesler 6.4 189,603

Ayışığında
2002 Dram Sesler 6.7 12,905

Smokin
2002 Aksiyon Sesler 5.4 72,735

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sesler 6.6 184,398
2001 Aksiyon Sesler 5.4 7,753

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Sesler 6.2 167,998

Kadınlar Ne İster?
2000 Komedi Sesler 6.4 179,689

Grinç
2000 Komedi Sesler 6.1 182,456

Şangaylı Kovboy
2000 Aksiyon Sesler 6.6 111,231

Düetler
2000 Komedi Sesler 6.0 8,796

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Sesler 5.7 114,190
2000 Komedi Sesler 6.8 30,039

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Sesler 5.9 114,038

Köstebek
1999 Biyografi Sesler 7.9 148,982

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Sesler 6.1 58,437
1999 Komedi Sesler 5.8 2,546

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Sesler 5.0 12,001

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Sesler 7.0 218,576
1998 Komedi Sesler 5.3 29,929

Komik Tuzak
1998 Macera Sesler 6.5 107,590

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Sesler 6.5 88,426

Gece Bekçisi
1997 Dram Sesler 6.2 17,885
1997 Aksiyon Sesler 5.2 59,730
1997 Dram Sesler 6.9 2,357
1997 Biyografi Sesler 6.7 22,209

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Sesler 5.8 3,864
1996 Korku Sesler 5.1 17,408
1995 Komedi Sesler 6.7 44,986
1995 Dram Sesler 7.3 3,419

Hız Tuzağı
1994 Aksiyon Sesler 7.2 300,273

Bana Bir İyilik Yap
1994 Komedi Sesler 5.3 2,369

Gönülsüz Koruma
1994 Komedi Sesler 6.2 14,485

Çılgın Beyzbolcular 2
1994 Komedi Sesler 5.5 23,159

İki Hınzır Adam
1993 Komedi Sesler 7.0 39,806
1993 Komedi Sesler 3.8 4,465

Son Kahraman
1993 Aksiyon Sesler 6.3 124,282

Kaçacak Yer Yok
1993 Aksiyon Sesler 5.6 20,076

Drakula
1992 Korku Sesler 7.5 172,041
1992 Sesler 5.9 1,095

Dalgaların Prensi
1991 Dram Sesler 6.7 14,587
1991 Komedi Sesler 6.3 4,749

Değişim
1991 Suç Sesler 5.8 7,883

Ates kuslari
1990 Aksiyon Sesler 4.7 5,451

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Sesler 5.4 2,268

Kokain Harekatı: Delta Komandoları
1990 Aksiyon Sesler 4.8 6,123
1990 Gerilim Sesler 4.4 582

Gecedölü
1990 Fantastik Sesler 6.6 17,385
1990 Suç Sesler 5.3 174

Rambo 3
1988 Aksiyon Sesler 5.8 108,348
1988 Komedi Sesler 5.7 3,583

Sonsuz Matem
1987 Dram Sesler 6.8 7,572

Bir Gecelik Aşk
1986 Komedi Editorial Department 6.2 13,194
1984 Aksiyon Sesler 5.6 2,188
1984 Komedi Sesler 4.9 2,745
1983 Biyografi Sesler 4.9 78
1982 Komedi Editorial Department 6.3 7,135
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (72,069) Supernatural (3,730) Star Trek: Discovery (2,615) The Flash (2,331) The Big Bang Theory (2,029) Into the Badlands (1,808) Arrow (1,668) Vikings (1,517) This Is Us (1,399) American Gods (1,343)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019