Giriş Kayıt
Edward Folger

Edward Folger


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Edward Folger, yönetmen asistanı, yapımcı.

Nice Dreams (1981), Parıltılı Gözler (1967), Taking Off (1971), Yasak Aşk (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ed Folger
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikalı Kuzenim
1985 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.4 513
1981 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 6,280
1976 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 1,868

Yıl 01
1973 Komedi Çeşitli 6.1 349
1971 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 3,271
1971 Dram Yapımcı 6.8 43,503
1970 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 383

Yasak Aşk
1968 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 2,553
1967 Komedi Çeşitli 7.0 5,195

Parıltılı Gözler
1967 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 5,542

Bebekler Vadisi
1967 Dram Çeşitli 5.9 6,378
1967 Komedi Çeşitli 7.3 3,812
1966 Dram Çeşitli 6.5 268
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018