Giriş Kayıt
Edward Folger

Edward Folger


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Edward Folger, yönetmen asistanı, yapımcı.

Nice Dreams (1981), Parıltılı Gözler (1967), Taking Off (1971), Yasak Aşk (1968) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ed Folger
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Amerikalı Kuzenim
1985 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.4 520
1981 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 6,347
1976 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 1,933

Yıl 01
1973 Komedi Çeşitli 6.1 353
1971 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 3,345
1971 Dram Yapımcı 6.8 43,816
1970 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 437

Yasak Aşk
1968 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 2,576
1967 Komedi Çeşitli 7.0 5,259

Parıltılı Gözler
1967 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 5,598

Bebekler Vadisi
1967 Dram Çeşitli 5.9 6,439
1967 Komedi Çeşitli 7.2 3,860
1966 Dram Çeşitli 6.5 270
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018