Giriş Kayıt
Renée Fokker

Renée Fokker (57)


Oyuncu, Senarist

Renée Fokker, 29 Haziran 1961 Nijmegen, Gelderland, Hollanda doğumlu oyuncu, senarist.

Black Out (2012), LelleBelle (2010), (2010) Çatı Katı (2010), (1995) De tasjesdief (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1961
Doğum Yeri: Nijmegen, Gelderland, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Valéry Boutade | Renee Fokker
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 56 Komedi Oyuncu 5.8 88
2017 Dram Oyuncu 7.7 35
2016 Suç Oyuncu 7.8 2,680
2016 Dram Oyuncu 7.4 420
2015 54 Komedi Oyuncu 5.2 249
2015 Dram Oyuncu 8.2 56
2012 51 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,956
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 396
2011 Aksiyon Oyuncu 8.0 919

Mavi Kod
2011 50 Dram Oyuncu 5.7 805

Çatı Katı
2010 49 Suç Oyuncu 6.8 5,201
2010 Dram Oyuncu 5.6 810
2009 48 Dram Oyuncu 5.2 296

Çatı Katı
2008 47 Suç Oyuncu 7.3 19,374

Kör Randevu
2007 46 Komedi Senarist
5.9 808
2001 40 Gerilim Oyuncu 6.4 247
1999 Dram Oyuncu 6.4 73
1995 34 Dram Oyuncu 5.3 1,249
1989 28 Suç Oyuncu 6.0 135
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019