Giriş Kayıt
Claude Foisy

Claude Foisy


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı

Claude Foisy, müzisyen, müzisyen, yapımcı.

4400 (2004), Hayalet Sesler (2005), Güzel ve Çirkin (2012), Pontypool: Öldüren Kelimeler (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Claude A. Foidy
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Müzik 6.0 473
2018 Komedi Müzik 5.7 309
2018 Müzik 4.7 193
2018 Romantik Müzik 5.5 359

Denizci 5: Savaş Alanı
2017 Aksiyon Müzik 5.2 1,183
2017 Dram Müzik 6.2 192
2017 Korku Müzik 5.8 936
2016 Aksiyon Müzik 5.5 3,166
2016 Aksiyon Müzik 4.9 1,419
2016 Gerilim Müzik 5.9 278
2016 Romantik Müzik 5.1 356
2015 Dram Müzik
Müzik
6.5 5,056

Noel Baba'nın Küçük Çırağı
2015 Aile Müzik
Müzik
5.0 1,019
2015 Aksiyon Müzik 3.4 2,062
2015 Aksiyon Müzik 3.2 856

Korku Kapanı 6: Son Çare
2014 Korku Müzik 4.3 11,348

Asla Yabancılarla Oynama 3
2014 Korku Müzik
Müzik
4.7 3,947
2014 Aksiyon Müzik 3.2 368
2014 Dram Müzik 5.3 295
2014 Aksiyon Müzik 4.4 1,088
2013 Gizem Müzik 5.3 143
2013 Bilim-Kurgu Müzik 3.0 896

Roswell İstilası
2013 Aksiyon Müzik 3.2 429
2013 Gizem Müzik
Müzik
5.5 335
2013 Aksiyon Müzik 3.5 370

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Müzik 7.2 33,351

Korku Kapanı 5: Kanlı Parti
2012 Korku Müzik 4.2 16,427
2012 Korku Müzik 4.0 3,543

Öcü
2012 Korku Müzik 3.8 497

Kara Orman
2012 Fantastik Müzik 4.1 960

Korku Kapanı 4: Kanlı Başlangıç
2011 Korku Müzik
Müzik
4.6 20,741
2011 Korku Müzik 3.3 648
2011 Komedi Müzik 5.8 684
2009 Korku Müzik
Yapımcı
4.2 388

Korku Kapanı 3: Ölüme Terkediş
2009 Suç Müzik 4.6 20,974

Yıldız Kaçakları
2009 Korku Müzik 4.4 964

Pontypool: Öldüren Kelimeler
2008 Korku Müzik 6.6 26,874
2008 Fantastik Müzik 3.4 1,138
2008 Aksiyon Müzik 5.6 460
2006 Gerilim Müzik 5.6 261
2005 Macera Müzik 2.9 857

Hayalet Sesler
2005 Dram Müzik
Müzik
5.5 45,354

4400
2004 Bilim-Kurgu Müzik 7.4 40,373
2003 Suç Müzik
Müzik
5.4 188
2002 Suç Müzik 5.8 198

2001 Uzay Kaçıkları
2000 Komedi Müzik 3.5 10,821
2000 Dram Müzik 4.3 672
1997 Müzik 6.3 150
1996 Suç Müzik 6.6 165
1995 Dram Müzik 7.8 10,423
- Korku Müzik    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019