Giriş Kayıt
Debbie Fogel

Debbie Fogel


Debbie Fogel,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Belgesel Çeşitli 6.9 478
2000 Belgesel Çeşitli 7.3 432
1998 Belgesel Çeşitli 7.1 2,994
1996 Kısa Metraj Çeşitli 7.1 255
1995 Belgesel Çeşitli 6.3 126
1995 Belgesel Çeşitli 7.2 486
Dizi Altyazıları
Vikings (5,787) Supernatural (2,608) Titans (2,502) The Flash (1,651) The Gifted (1,275) Doctor Who (1,197) The Big Bang Theory (1,032) Outlander (1,031) La Casa de Papel (992) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018