Giriş Kayıt
Chris Fogel

Chris Fogel (50)


Müzisyen, Sesler

Chris Fogel, 11 Ağustos 1968 Reno, Nevada, ABD doğumlu müzisyen, sesler.

Kara Panter (2018), Aynı Yıldızın Altında (2014), Eski Dostlar (2003), Muhteşem Showman (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Reno, Nevada, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 50 Aksiyon Müzik 7.4 422,022

Aramızdaki Sözler
2017 49 Aksiyon Müzik 6.4 51,940

Muhteşem Showman
2017 49 Biyografi Müzik 7.7 170,837

Her Şey
2017 49 Dram Müzik 6.4 23,965

Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film
2017 49 Animasyon Müzik 6.2 20,634

Kızlar Gecesi
2017 49 Komedi Müzik 5.2 36,170

Cennette Sorun Var
2017 49 Aksiyon Müzik 4.5 28,368

Bu da Nereden Çıktı?
2016 48 Komedi Müzik 6.2 85,335
2016 48 Dram Müzik 6.0 3,006

Çin Seddi
2016 48 Aksiyon Müzik 6.0 104,835

Gizli Güzellik
2016 48 Dram Müzik 6.8 73,614
2016 48 Animasyon Müzik 7.7 3,417

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 48 Aksiyon Müzik 6.1 114,912

Bir Ulusun Doğuşu
2016 48 Biyografi Müzik 6.4 17,938

Hayalet Avcıları 3
2016 48 Aksiyon Müzik 5.3 179,098

Hain
2016 48 Suç Müzik 6.2 16,561

Merkezi İstihbarat
2016 48 Aksiyon Müzik 6.3 128,958

Para Tuzağı
2016 48 Suç Müzik 6.5 83,506
2016 48 Komedi Müzik 4.7 58,096

5. Dalga
2016 48 Aksiyon Müzik 5.2 87,198

Davet
2015 47 Dram Müzik 6.7 63,685

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 47 Dram Müzik 7.6 208,316
2015 Bilim-Kurgu Müzik 7.6 1,666

Stajyer
2015 47 Komedi Müzik 7.1 184,717

Labirent: Alev Deneyleri
2015 47 Aksiyon Müzik 6.3 192,930
2015 47 Aksiyon Müzik 5.6 115,912

Ajan
2015 47 Aksiyon Müzik 7.0 208,713
2015 47 Komedi Müzik 7.0 26,718

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Müzik 8.1 61,910
2015 47 Biyografi Müzik 7.5 66,831

Benim Komşum Bir Melek
2014 46 Komedi Müzik 7.3 87,805

6 Süper Kahraman
2014 46 Animasyon Müzik 7.8 352,175

Diktatörle Görüşme
2014 46 Aksiyon Müzik 6.6 280,111
2014 Komedi Müzik 8.0 8,799

Çakma Polisler
2014 46 Komedi Müzik 6.5 119,682

Aynı Yıldızın Altında
2014 46 Dram Müzik 7.7 304,358

Karar Günü
2014 46 Dram Müzik 6.8 47,074
2014 46 Komedi Müzik 7.0 13,586

Para Avcısı
2013 45 Biyografi Müzik 8.2 991,861

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 45 Macera Müzik 7.3 269,762

Son Durak
2013 45 Biyografi Müzik 7.5 66,433

Bu Nasıl Aile!
2013 45 Aksiyon Müzik 7.0 362,381
2013 45 Animasyon Müzik 6.4 72,166

Acil Arama
2013 45 Suç Müzik 6.7 101,485
2013 45 Biyografi Müzik 6.3 5,903

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 45 Komedi Müzik 5.9 66,327

Tek Hakkın Var
2013 45 Biyografi Müzik 6.8 10,269
2012 44 Aksiyon Müzik 5.1 30,551

Aşk Yeniden
2012 44 Komedi Müzik 6.3 38,078

Kampanya
2012 44 Komedi Müzik 6.1 116,792

Korsanlar
2012 44 Animasyon Müzik 6.7 40,974
2012 44 Belgesel Müzik 5.8 188
2012 44 Macera Müzik 5.0 8,050
2012 Biyografi Müzik 7.4 19,477

Kaçış
2011 43 Aksiyon Müzik 5.1 71,004
2011 43 Komedi Müzik 6.2 38,877

Hayat Sana Güzel
2011 43 Komedi Müzik 6.3 151,520
2011 43 Komedi Müzik 5.9 42,338
2011 Biyografi Müzik 7.3 13,425
2011 43 Komedi Müzik 5.7 8,828
2011 43 Komedi Müzik 5.7 48,355
2011 Komedi Müzik 7.7 32,076

Çaylak Soyguncular
2011 43 Aksiyon Müzik 6.1 85,808
2010 42 Biyografi Müzik 5.6 2,695

Git Başımdan
2010 42 Komedi Müzik 6.6 298,372

Salaklar Sofrası
2010 42 Komedi Müzik 5.9 89,422

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 42 Komedi Müzik 6.2 37,513

Doktor Ölüm
2010 42 Biyografi Müzik 7.7 24,449

Tüylü Bela
2010 42 Komedi Müzik 3.8 14,199

Kurt Adam
2010 42 Dram Müzik 5.8 96,367

Anneler ve Kızları
2009 41 Dram Müzik 7.2 10,764

Morganlar Nerede?
2009 41 Komedi Müzik 4.8 33,535

Kana Susadım
2009 41 Komedi Müzik 5.2 104,204
2009 Komedi Müzik 8.5 169,478

Aşk Olur
2009 41 Dram Müzik 5.7 28,256
2009 41 Belgesel Müzik 7.7 2,062

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 41 Komedi Müzik 5.8 19,221

Fi Tarihi
2009 41 Macera Müzik 4.9 84,193

Adamım Benim
2009 41 Komedi Müzik 7.0 182,602

Gelinlerin Savaşı
2009 41 Komedi Müzik 5.5 91,968

Galibiyet Sezonu
2009 41 Komedi Müzik 6.6 5,521

Risk Almak
2009 41 Dram Müzik 7.5 12,081

Marley ve Ben
2008 40 Komedi Müzik 7.1 132,706

Kayıp Yol
2008 40 Suç Müzik 5.7 6,616

Yolcular
2008 40 Dram Müzik 5.9 31,424
2008 40 Biyografi Müzik 5.1 547

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 40 Aksiyon Müzik 7.0 344,737

Orijinal Cinayet(ler)
2008 40 Aksiyon Müzik 6.0 79,596

Çaylak Profesyonel
2008 40 Komedi Müzik 5.8 73,308
2008 40 Macera Müzik 4.3 14,409

Pittsburgh Sırları
2008 40 Macera Müzik 5.4 2,950
2008 40 Dram Müzik 6.6 2,553

88 Dakika
2007 39 Suç Müzik 5.9 70,714

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 39 Komedi Müzik 5.2 33,461

Çok Fena
2007 39 Komedi Müzik 7.6 472,135

Parktaki Kız
2007 39 Dram Müzik 6.4 3,464

İçgüveysi Bill
2007 39 Komedi Müzik 6.3 18,709

Zafer Patenleri
2007 39 Komedi Müzik 6.3 144,134

Destansı Bir Film
2007 39 Macera Müzik 2.4 96,522
2007 39 Komedi Müzik 6.8 6,491

Rüya Gezisi
2007 Korku Müzik 5.2 1,405

Edie
2006 38 Biyografi Müzik 6.4 19,838

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 38 Komedi Müzik 5.9 27,827

Eski Sevgili
2006 38 Komedi Müzik 5.5 16,132

Şeytan Marka Giyer
2006 38 Komedi Müzik 6.9 328,983

Ahmaklar
2006 38 Macera Müzik 6.6 128,308

Raydan Çıkanlar
2005 37 Dram Müzik 6.6 67,160

Kirli Para
2005 37 Dram Müzik 6.2 40,326

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 37 Komedi Müzik 6.1 122,831

Dokuz Kadın
2005 37 Dram Müzik 6.8 6,242

40 Yıllık Bekar
2005 37 Komedi Müzik 7.1 353,079

Dört Kardeş
2005 37 Aksiyon Müzik 6.9 122,656

İskelet Anahtar
2005 37 Korku Müzik 6.5 98,155
2005 37 Komedi Müzik 5.8 18,973

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 37 Aksiyon Müzik 5.1 61,122

Yakar Top
2004 36 Komedi Müzik 6.7 208,568

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 36 Aksiyon Müzik 6.1 77,802

Afili Aynasızlar
2004 36 Komedi Müzik 6.1 129,608
2004 36 Komedi Müzik 6.3 55,986

Keşke 30 Olsam
2004 36 Komedi Müzik 6.1 143,450

Kara Kaplı Defter
2004 36 Komedi Müzik 5.3 16,431

Polly Gelince
2004 36 Komedi Müzik 5.9 116,504

Hollywood\'da Randevu
2004 36 Komedi Müzik 5.6 24,924

Zirveye Tırmanış
2003 35 Komedi Müzik 5.2 23,505

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 35 Aksiyon Müzik 4.9 110,631
2003 35 Aksiyon Müzik 6.2 130,581

Eski Dostlar
2003 35 Komedi Müzik 7.1 200,550

Ateş Krallığı
2002 34 Aksiyon Müzik 6.2 117,560

Ateşli Ve Tatlı
2002 34 Komedi Müzik 5.1 50,874
2001 33 Dram Müzik 7.4 164,864
2001 33 Komedi Müzik 6.4 16,081

Güzel Dedektif
2000 32 Aksiyon Müzik 6.2 162,895

Charlie'nin Melekleri
2000 32 Aksiyon Müzik 5.5 159,893

Dünya'dan sonra
2000 32 Animasyon Sesler 6.6 55,660

50 Cesur Kemancı
1999 31 Dram Müzik 6.8 11,115

Şaşkın Dedektif
1999 31 Aksiyon Müzik 6.3 67,757

Seks Oyunları
1999 31 Dram Müzik 6.8 164,929
1999 31 Müzik Müzik 5.4 198
1998 30 Animasyon Müzik 7.6 212,939

Çapraz Hayatlar
1998 30 Komedi Sesler 7.1 17,662
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018