Giriş Kayıt
Chris Fogel

Chris Fogel (50)


Müzisyen, Sesler

Chris Fogel, 11 Ağustos 1968 Reno, Nevada, ABD doğumlu müzisyen, sesler.

Kara Panter (2018), Aynı Yıldızın Altında (2014), Eski Dostlar (2003), Adamım Benim (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Reno, Nevada, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 50 Aksiyon Müzik 7.4 400,355

Aramızdaki Sözler
2017 49 Aksiyon Müzik 6.4 49,791

Muhteşem Showman
2017 49 Biyografi Müzik 7.7 158,357

Her Şey
2017 49 Dram Müzik 6.4 23,203

Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film
2017 49 Animasyon Müzik 6.2 20,164

Kızlar Gecesi
2017 49 Komedi Müzik 5.2 35,389

Cennette Sorun Var
2017 49 Aksiyon Müzik 4.4 27,883

Bu da Nereden Çıktı?
2016 48 Komedi Müzik 6.2 83,991
2016 48 Dram Müzik 6.0 2,881

Çin Seddi
2016 48 Aksiyon Müzik 6.0 103,116

Gizli Güzellik
2016 48 Dram Müzik 6.8 72,285
2016 48 Animasyon Müzik 7.8 2,383

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 48 Aksiyon Müzik 6.1 112,214

Bir Ulusun Doğuşu
2016 48 Biyografi Müzik 6.4 17,752

Hayalet Avcıları 3
2016 48 Aksiyon Müzik 5.3 177,114

Hain
2016 48 Suç Müzik 6.2 16,320

Merkezi İstihbarat
2016 48 Aksiyon Müzik 6.3 126,930

Para Tuzağı
2016 48 Suç Müzik 6.5 82,712
2016 48 Komedi Müzik 4.7 57,552

5. Dalga
2016 48 Aksiyon Müzik 5.2 86,487

Davet
2015 47 Dram Müzik 6.7 61,498

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 47 Dram Müzik 7.6 202,631
2015 Bilim-Kurgu Müzik 8.5 398

Stajyer
2015 47 Komedi Müzik 7.1 182,747

Labirent: Alev Deneyleri
2015 47 Aksiyon Müzik 6.3 190,750
2015 47 Aksiyon Müzik 5.6 114,867

Ajan
2015 47 Aksiyon Müzik 7.0 207,265
2015 47 Komedi Müzik 7.0 26,456

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Müzik 8.1 59,117
2015 47 Biyografi Müzik 7.5 66,268

Benim Komşum Bir Melek
2014 46 Komedi Müzik 7.3 87,283

6 Süper Kahraman
2014 46 Animasyon Müzik 7.8 347,869

Diktatörle Görüşme
2014 46 Aksiyon Müzik 6.6 278,575
2014 Komedi Müzik 8.0 8,732

Çakma Polisler
2014 46 Komedi Müzik 6.5 119,100

Aynı Yıldızın Altında
2014 46 Dram Müzik 7.8 301,509

Karar Günü
2014 46 Dram Müzik 6.8 46,743
2014 46 Komedi Müzik 7.0 12,597

Para Avcısı
2013 45 Biyografi Müzik 8.2 979,309

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 45 Macera Müzik 7.3 268,195

Son Durak
2013 45 Biyografi Müzik 7.5 65,854

Bu Nasıl Aile!
2013 45 Aksiyon Müzik 7.0 360,243
2013 45 Animasyon Müzik 6.4 71,621

Acil Arama
2013 45 Suç Müzik 6.7 100,922
2013 45 Biyografi Müzik    

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 45 Komedi Müzik 5.9 66,013

Tek Hakkın Var
2013 45 Biyografi Müzik 6.8 9,956
2012 44 Aksiyon Müzik 5.1 30,447

Aşk Yeniden
2012 44 Komedi Müzik 6.3 37,896

Kampanya
2012 44 Komedi Müzik 6.1 116,267

Korsanlar
2012 44 Animasyon Müzik 6.7 40,707
2012 44 Belgesel Müzik 5.8 188
2012 44 Macera Müzik 5.0 7,996
2012 Biyografi Müzik 7.4 19,375

Kaçış
2011 43 Aksiyon Müzik 5.1 70,712
2011 43 Komedi Müzik 6.2 38,181

Hayat Sana Güzel
2011 43 Komedi Müzik 6.3 150,680
2011 43 Komedi Müzik 5.9 42,045
2011 Biyografi Müzik 7.4 12,495
2011 43 Komedi Müzik 5.7 8,642
2011 43 Komedi Müzik 5.7 48,196
2011 Komedi Müzik 7.7 31,955

Çaylak Soyguncular
2011 43 Aksiyon Müzik 6.1 85,470
2010 42 Biyografi Müzik 5.7 2,491

Git Başımdan
2010 42 Komedi Müzik 6.6 297,060

Salaklar Sofrası
2010 42 Komedi Müzik 5.9 88,823

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 42 Komedi Müzik 6.2 37,225

Doktor Ölüm
2010 42 Biyografi Müzik 7.7 20,838

Tüylü Bela
2010 42 Komedi Müzik 3.8 13,494

Kurt Adam
2010 42 Dram Müzik 5.8 95,922

Anneler ve Kızları
2009 41 Dram Müzik 7.2 10,711

Morganlar Nerede?
2009 41 Komedi Müzik 4.8 33,283

Kana Susadım
2009 41 Komedi Müzik 5.2 103,306
2009 Komedi Müzik 8.5 168,219

Aşk Olur
2009 41 Dram Müzik 5.6 28,048
2009 41 Belgesel Müzik 7.7 1,835

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 41 Komedi Müzik 5.8 19,044

Fi Tarihi
2009 41 Macera Müzik 4.9 83,593

Adamım Benim
2009 41 Komedi Müzik 7.0 181,782

Gelinlerin Savaşı
2009 41 Komedi Müzik 5.5 91,168

Galibiyet Sezonu
2009 41 Komedi Müzik 6.6 5,303

Risk Almak
2009 41 Dram Müzik 7.5 12,016

Marley ve Ben
2008 40 Komedi Müzik 7.1 132,010

Kayıp Yol
2008 40 Suç Müzik 5.7 6,444

Yolcular
2008 40 Dram Müzik 5.9 31,215
2008 40 Biyografi Müzik    

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 40 Aksiyon Müzik 7.0 342,829

Orijinal Cinayet(ler)
2008 40 Aksiyon Müzik 6.0 79,214

Çaylak Profesyonel
2008 40 Komedi Müzik 5.8 72,960
2008 40 Macera Müzik 4.2 13,344

Pittsburgh Sırları
2008 40 Macera Müzik 5.4 2,776
2008 40 Dram Müzik 6.6 2,239

88 Dakika
2007 39 Suç Müzik 5.9 70,470

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 39 Komedi Müzik 5.2 32,978

Çok Fena
2007 39 Komedi Müzik 7.6 469,541

Parktaki Kız
2007 39 Dram Müzik 6.5 3,213

İçgüveysi Bill
2007 39 Komedi Müzik 6.3 18,060

Zafer Patenleri
2007 39 Komedi Müzik 6.3 143,344

Destansı Bir Film
2007 39 Macera Müzik 2.3 96,202
2007 39 Komedi Müzik 6.8 6,243

Rüya Gezisi
2007 Korku Müzik    

Edie
2006 38 Biyografi Müzik 6.4 19,508

Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen
2006 38 Komedi Müzik 5.9 27,088

Eski Sevgili
2006 38 Komedi Müzik 5.5 15,212

Şeytan Marka Giyer
2006 38 Komedi Müzik 6.9 326,290

Ahmaklar
2006 38 Macera Müzik 6.6 127,092

Raydan Çıkanlar
2005 37 Dram Müzik 6.6 66,936

Kirli Para
2005 37 Dram Müzik 6.2 38,832

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 37 Komedi Müzik 6.1 122,143

Dokuz Kadın
2005 37 Dram Müzik 6.8 5,901

40 Yıllık Bekar
2005 37 Komedi Müzik 7.1 351,064

Dört Kardeş
2005 37 Aksiyon Müzik 6.9 121,971

İskelet Anahtar
2005 37 Korku Müzik 6.5 97,501
2005 37 Komedi Müzik 5.8 18,850

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 37 Aksiyon Müzik 5.1 60,438

Yakar Top
2004 36 Komedi Müzik 6.7 207,384

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 36 Aksiyon Müzik 6.1 77,495

Afili Aynasızlar
2004 36 Komedi Müzik 6.1 129,116
2004 36 Komedi Müzik 6.3 55,638

Keşke 30 Olsam
2004 36 Komedi Müzik 6.1 142,032

Kara Kaplı Defter
2004 36 Komedi Müzik 5.3 15,997

Polly Gelince
2004 36 Komedi Müzik 5.9 115,902

Hollywood\'da Randevu
2004 36 Komedi Müzik 5.6 24,703

Zirveye Tırmanış
2003 35 Komedi Müzik 5.2 23,202

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 35 Aksiyon Müzik 4.9 110,155
2003 35 Aksiyon Müzik 6.2 128,727

Eski Dostlar
2003 35 Komedi Müzik 7.1 199,831

Ateş Krallığı
2002 34 Aksiyon Müzik 6.2 117,043

Ateşli Ve Tatlı
2002 34 Komedi Müzik 5.1 50,601
2001 33 Dram Müzik 7.4 164,138
2001 33 Komedi Müzik 6.4 15,487

Güzel Dedektif
2000 32 Aksiyon Müzik 6.2 161,390

Charlie'nin Melekleri
2000 32 Aksiyon Müzik 5.5 159,157

Dünya'dan sonra
2000 32 Animasyon Sesler 6.6 55,454

50 Cesur Kemancı
1999 31 Dram Müzik 6.8 10,894

Şaşkın Dedektif
1999 31 Aksiyon Müzik 6.3 67,370

Seks Oyunları
1999 31 Dram Müzik 6.8 164,031
1999 31 Müzik Müzik 5.4 196
1998 30 Animasyon Müzik 7.6 210,454

Çapraz Hayatlar
1998 30 Komedi Sesler 7.1 17,372
Film Altyazıları
The Meg (3,458) Ant-Man and the Wasp (3,161) Apostle (2,560) The Spy Who Dumped Me (1,691) I Still See You (1,249) Destination Wedding (1,106) Deadpool 2 (1,076) The Equalizer 2 (1,024) Skyscraper (854) UFO (782)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018