Giriş Kayıt
Tomislav Fogec

Tomislav Fogec


Sesler

Tomislav Fogec, sesler.

Rosencrantz & Guildenstern Are Dead (1990), Altın Vadide Yaz (2003), (1993) Schindler'in Listesi (1993), (2001) Kara Şahin Düştü (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altın Vadide Yaz
2003 Dram Sesler 7.1 872

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Sesler 7.7 331,244

Barışçı
1997 Aksiyon Sesler 5.9 50,370

Schindler'in Listesi
1993 Biyografi Sesler 8.9 1,047,106
1991 Sesler 5.6 210
1990 Komedi Sesler 7.5 19,086
Film Altyazıları
Venom (3,579) A Simple Favor (3,090) Roma (2,517) First Man (2,273) The House with a Clock in Its Walls (1,589) Between Worlds (1,447) Lukas (1,327) The Predator (1,179) Sky Hunter (957) Mowgli (902)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,354) Arrow (3,291) Supernatural (2,472) The Flash (2,253) Supergirl (1,732) Counterpart (1,188) La Casa de Papel (1,025) Friends (851) The Big Bang Theory (769) Doctor Who (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018