Giriş Kayıt
Tomislav Fogec

Tomislav Fogec


Sesler

Tomislav Fogec, sesler.

Rosencrantz & Guildenstern Are Dead (1990), Altın Vadide Yaz (2003), (1993) Schindler'in Listesi (1993), (2001) Kara Şahin Düştü (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altın Vadide Yaz
2003 Dram Sesler 7.1 856

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Sesler 7.7 329,113

Barışçı
1997 Aksiyon Sesler 5.9 50,021

Schindler'in Listesi
1993 Biyografi Sesler 8.9 1,034,744
1991 Sesler 5.6 206
1990 Komedi Sesler 7.5 18,953
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018