Giriş Kayıt
Nancy Fogarty

Nancy Fogarty


Müzisyen

Nancy Fogarty, müzisyen.

Beter Böcek (1988), Düşler Tarlası (1989), Kirli, Çürük Ve Adi (1988), Footloose (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Nancy Fogarty, 04 Eylül 2004 tarihinde (34 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 04 Eylül 2004
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp
2003 Macera Müzik 6.5 30,461

Dört Cesur Arkadaş
2002 Macera Müzik 6.5 30,591

Kapıdaki Düşman
2001 Dram Müzik 7.6 218,725

Robot Adam
1999 Dram Müzik 6.9 100,032

Derin Darbe
1998 Aksiyon Müzik 6.2 148,484

Titanik
1997 Dram Müzik 7.8 922,945

Gemide Dans
1997 Komedi Müzik 6.1 7,119

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 Komedi Müzik 5.6 6,136
1994 Komedi Müzik 4.9 8,484

Babam ve Ben
1994 Komedi Müzik 4.7 6,762

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Müzik 5.5 43,096

Addams Ailesi 2
1993 Komedi Müzik 6.7 67,346

Hokus Pokus
1993 Komedi Müzik 6.8 78,613

Ayrılan Yollar
1993 Komedi Müzik 6.5 4,612
1992 Komedi Müzik 7.7 40,805
1992 Komedi Müzik 6.1 19,779

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Müzik 7.0 56,818
1991 Dram Müzik 5.6 5,610

Düşler Tarlası
1989 Dram Müzik 7.5 97,438
1989 Aksiyon Müzik 6.0 28,742
1989 Aksiyon Müzik 6.4 7,495

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 Komedi Müzik 7.3 57,501

Genç Silahşörler
1988 Aksiyon Müzik 6.9 48,931

Kızıl Ateş
1988 Aksiyon Müzik 6.1 57,393

Beter Böcek
1988 Komedi Müzik 7.5 224,357
1987 Aksiyon Müzik 6.2 3,348

Küçük Korku Dükkanı
1986 Komedi Müzik 7.0 57,106
1986 Macera Müzik 7.1 9,646
1985 Dram Müzik 6.4 5,103
1985 Aksiyon Müzik 6.2 3,349

Yolun Sonu II
1984 Aksiyon Müzik 4.9 13,505
1984 Komedi Müzik 4.7 3,566
1984 Belgesel Müzik 8.5 10,323
1984 Dram Müzik 6.5 61,723

Hayatta Kalmak
1983 Dram Müzik 4.5 12,913
1982 Bilim-Kurgu Müzik 3.5 2,920

Şehir Kovboyu
1980 Dram Müzik 6.3 11,637
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018