Giriş Kayıt
Michael Foertsch

Michael Foertsch


Michael Foertsch,

Barbara (2012), Herr Lehmann (2003), Sonnenallee (1999), Yella (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Çeşitli 6.0 482
2012 Dram Çeşitli 7.2 10,957
2011 Komedi Çeşitli 6.0 1,071

Biz Değilsek, Kim?
2011 Biyografi Çeşitli 6.4 1,093
2009 Biyografi Çeşitli 6.8 679
2007 Komedi Çeşitli 5.3 1,186
2007 Macera Çeşitli 6.4 295
2007 Dram Çeşitli 6.7 2,537
2006 Dram Çeşitli 6.6 195
2005 Komedi Çeşitli 5.7 1,456

Hayaletler
2005 Dram Çeşitli 6.9 1,230
2004 Aile Çeşitli 5.6 131
2004 Komedi Çeşitli 6.3 517

Elveda Lenin
2003 Komedi Çeşitli 7.7 127,115
2003 Komedi Çeşitli 7.2 6,016
2003 Komedi Çeşitli 7.0 571
2002 Komedi Çeşitli 4.7 1,324

İçinde Bulunduğum Durum
2000 Dram Çeşitli 7.0 1,804
2000 Gerilim Çeşitli 6.0 133
1999 Komedi Çeşitli 6.8 5,681
Dizi Altyazıları
Vikings (6,516) Supernatural (1,996) Titans (1,637) Outlander (1,457) The Big Bang Theory (1,265) Friends (955) The Flash (910) La Casa de Papel (827) Arrow (804) Black Mirror (663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018