Giriş Kayıt
Michael Foertsch

Michael Foertsch


Michael Foertsch,

Barbara (2012), Herr Lehmann (2003), Sonnenallee (1999), Yella (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Çeşitli 6.0 474
2012 Dram Çeşitli 7.2 10,871
2011 Komedi Çeşitli 6.0 1,055

Biz Değilsek, Kim?
2011 Biyografi Çeşitli 6.4 1,086
2009 Biyografi Çeşitli 6.8 670
2007 Komedi Çeşitli 5.3 1,175
2007 Macera Çeşitli 6.4 294
2007 Dram Çeşitli 6.7 2,496
2006 Dram Çeşitli 6.6 194
2005 Komedi Çeşitli 5.7 1,455

Hayaletler
2005 Dram Çeşitli 6.9 1,220
2004 Aile Çeşitli 5.7 128
2004 Komedi Çeşitli 6.3 513

Elveda Lenin
2003 Komedi Çeşitli 7.7 126,413
2003 Komedi Çeşitli 7.2 5,965
2003 Komedi Çeşitli 7.0 564
2002 Komedi Çeşitli 4.7 1,319

İçinde Bulunduğum Durum
2000 Dram Çeşitli 7.0 1,788
2000 Gerilim Çeşitli 6.1 132
1999 Komedi Çeşitli 6.9 5,146
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,846) Daredevil (2,704) Shameless (2,405) The Flash (2,049) Better Call Saul (2,005) Arrow (1,620) The Big Bang Theory (1,465) La Casa de Papel (1,061) Manifest (966) Black Mirror (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018