Giriş Kayıt
Grant Foerster

Grant Foerster


Sesler, Editör

Grant Foerster, sesler, editör.

Çılgın Liseliler (1998), (1999) Altıncı His (1999), (1997) Ateşli Geceler (1997), (1996) İngiliz Hasta (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ilk Aşk
2004 Dram Sesler 6.9 1,883

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Sesler 6.7 54,565

Gecenin Nefesi
2002 Dram Sesler 6.5 70,056
2000 Komedi Sesler 6.2 12,398

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Sesler 6.6 6,366

Altıncı His
1999 Dram Sesler 8.1 821,862

Çılgın Liseliler
1998 Komedi Sesler 7.7 154,072
1998 Komedi Sesler 6.4 12,558

Harika Köpek 2
1998 Komedi Sesler 4.5 4,831

Ateşli Geceler
1997 Dram Sesler 7.9 215,273
1997 Dram Sesler 7.2 12,412

İngiliz Hasta
1996 Dram Sesler 7.4 162,130
1990 Belgesel Editorial Department 7.6 641
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018