Giriş Kayıt
Grant Foerster

Grant Foerster


Sesler, Editör

Grant Foerster, sesler, editör.

Çılgın Liseliler (1998), (1999) Altıncı His (1999), (1997) Ateşli Geceler (1997), (1996) İngiliz Hasta (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ilk Aşk
2004 Dram Sesler 6.9 1,880

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Sesler 6.7 54,251

Gecenin Nefesi
2002 Dram Sesler 6.5 69,691
2000 Komedi Sesler 6.2 12,310

Ölüyü Uyandırmak
2000 Dram Sesler 6.7 6,330

Altıncı His
1999 Dram Sesler 8.1 815,857

Çılgın Liseliler
1998 Komedi Sesler 7.7 153,109
1998 Komedi Sesler 6.4 12,468

Harika Köpek 2
1998 Komedi Sesler 4.5 4,788

Ateşli Geceler
1997 Dram Sesler 7.9 213,968
1997 Dram Sesler 7.2 12,350

İngiliz Hasta
1996 Dram Sesler 7.4 161,044
1990 Belgesel Editorial Department 7.6 635
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,846) Daredevil (2,704) Shameless (2,405) The Flash (2,049) Better Call Saul (2,005) Arrow (1,620) The Big Bang Theory (1,465) La Casa de Papel (1,061) Manifest (966) Black Mirror (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018