Giriş Kayıt
Barbara Foerster

Barbara Foerster


Yapım Yöneticisi

Barbara Foerster, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.8 7,041

Ayı Kardeş 2
2006 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.2 11,195

Vahşi Doğa
2006 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.3 21,400

Tarzan 2
2005 Animasyon Çeşitli 5.6 7,541

Mulan 2
2004 Animasyon Çeşitli 5.7 17,600
2004 Animasyon Çeşitli 6.4 6,104

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.8 15,711
2000 Animasyon Çeşitli 5.6 14,434
1999 Animasyon Çeşitli    
1998 Animasyon Çeşitli 4.9 11,431

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Çeşitli 6.1 7,656
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018