Giriş Kayıt
Allan Foenander

Allan Foenander (89)


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Allan Foenander, 17 Temmuz 1929 doğumlu oyuncu yönetmeni, casting.

Shirley Valentine (1989), Kuzey Denizi Yanıyor (1980), The Lady Vanishes (1979), Heidi (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1929
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 72 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 1,189
1997 68 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.6 250
1995 66 Western Casting 6.7 716
1993 64 Aile Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,508
1989 60 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 6,082
1985 56 Komedi Casting 4.5 1,100
1985 Aksiyon Casting 5.1 1,915
1985 56 Macera Oyuncu Yönetmeni 4.8 1,038

Kuzey Denizi Yanıyor
1980 51 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.4 3,936
1979 50 Dram Oyuncu Yönetmeni 4.9 109

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 4,766
1979 50 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.9 1,905
1978 49 Fantastik Oyuncu Yönetmeni 5.7 1,679

007 James Bond: Yaşamak İçin Öldür
1973 44 Aksiyon Casting 6.8 85,379
Dizi Altyazıları
Vikings (9,831) Supernatural (4,041) Titans (2,218) The Gifted (1,435) The Big Bang Theory (1,290) La Casa de Papel (1,103) Manifest (1,096) Black Mirror (1,046) Peaky Blinders (978) Friends (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018