Giriş Kayıt
Tyler Foell

Tyler Foell


Görsel Efekt

Tyler Foell, görsel efekt.

The Killing (2011), Alçak Adam (2001), İkili Oyun (1999), Vay Anam Vay (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Görsel Efekt 8.0 227
2016 Dram Görsel Efekt 7.1 4,286
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 3,834
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 6,603
2015 Dram Görsel Efekt 6.9 23,664
2015 Komedi Görsel Efekt 6.9 2,852
2014 Komedi Görsel Efekt 7.5 7,575
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 4,695
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 26,426
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 9,203
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 40,256
2011 Suç Görsel Efekt 8.3 85,321

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.4 754,938
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 32,115
2010 Suç Görsel Efekt 4.8 746
2010 Komedi Görsel Efekt 8.2 27,274
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 1,912

12 Tuzak
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 25,295
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 1,407
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 3,511
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,143

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 136,815

Destansı Bir Film
2007 Macera Görsel Efekt 2.3 96,225
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 11,037

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 673,937

Kumanda
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 275,604
2006 Dram Görsel Efekt 4.7 655

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Görsel Efekt 4.7 36,570

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Görsel Efekt 4.8 40,919

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Görsel Efekt 5.9 37,254
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 79,725

Sakin Ol
2005 Komedi Görsel Efekt 5.7 63,669

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 29,007

Mükemmel
2004 Komedi Görsel Efekt 6.4 72,248
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 36,868

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Görsel Efekt 7.5 326,860

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 447,970
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 276,024
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 25,424

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 100,049

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 28,932

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 102,160

Son Durak 2
2003 Korku Görsel Efekt 6.2 135,853

Korkusuz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 193,227

Kural Ötesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.7 46,934

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 13,369

Mike Gibi
2002 Komedi Görsel Efekt 5.2 17,047

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 23,739
2001 Suç Görsel Efekt 4.1 6,029

Alçak Adam
2001 Komedi Görsel Efekt 5.9 118,730

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 93,186

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Görsel Efekt 5.5 13,770

Kara Şövalye
2001 Macera Görsel Efekt 4.8 34,509

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 134,251

Günahkar
2001 Dram Görsel Efekt 6.0 49,357

Yarışçı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 36,874

Zu Savaşçıları
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 3,177

Saatli Bomba
2001 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 6,211

Aşk Oyunları
2001 Komedi Görsel Efekt 6.2 47,783
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 40,956
2001 Komedi Görsel Efekt 7.2 5,203

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 89,049

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Görsel Efekt 4.4 44,282

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 74,101

Son Durak
2000 Korku Görsel Efekt 6.7 204,336

50 Cesur Kemancı
1999 Dram Görsel Efekt 6.8 11,076

İkili Oyun
1999 Suç Görsel Efekt 6.8 79,785

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Görsel Efekt 6.3 16,360

Korku Bayramı
1998 Korku Görsel Efekt 5.7 56,746
1998 Macera Görsel Efekt 5.4 5,697

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 94,274
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018