Giriş Kayıt
Tyler Foell

Tyler Foell


Görsel Efekt

Tyler Foell, görsel efekt.

The Killing (2011), Alçak Adam (2001), İkili Oyun (1999), Vay Anam Vay (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Görsel Efekt 7.9 231
2016 Dram Görsel Efekt 7.1 4,314
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 3,850
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 6,702
2015 Dram Görsel Efekt 6.8 23,885
2015 Komedi Görsel Efekt 6.9 2,870
2014 Komedi Görsel Efekt 7.5 7,625
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 4,732
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 26,541
2012 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 9,229
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 40,393
2011 Suç Görsel Efekt 8.2 86,181

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.4 762,852
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 32,300
2010 Suç Görsel Efekt 4.8 749
2010 Komedi Görsel Efekt 8.2 27,442
2009 Komedi Görsel Efekt 5.6 1,975

12 Tuzak
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 25,440
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 1,410
2008 Korku Görsel Efekt 5.2 3,547
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,145

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 137,809

Destansı Bir Film
2007 Macera Görsel Efekt 2.4 96,536
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 11,057

300 Spartalı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 677,649

Kumanda
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 277,267
2006 Dram Görsel Efekt 4.7 661

Vay Anam Vay 2
2006 Komedi Görsel Efekt 4.7 36,840

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Görsel Efekt 4.8 41,189

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Görsel Efekt 5.9 37,455
2005 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 80,251

Sakin Ol
2005 Komedi Görsel Efekt 5.7 63,895

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 6.2 29,152

Mükemmel
2004 Komedi Görsel Efekt 6.4 72,618
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 37,163

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Görsel Efekt 7.5 329,043

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 451,115
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 277,591
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 25,550

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Görsel Efekt 5.8 100,955

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Görsel Efekt 5.7 29,206

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 103,394

Son Durak 2
2003 Korku Görsel Efekt 6.2 136,732

Korkusuz
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 194,345

Kural Ötesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.7 47,122

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 13,447

Mike Gibi
2002 Komedi Görsel Efekt 5.2 17,181

Ölüm Pateni
2002 Aksiyon Görsel Efekt 3.0 23,875
2001 Suç Görsel Efekt 4.1 6,057

Alçak Adam
2001 Komedi Görsel Efekt 5.9 119,199

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 93,513

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Görsel Efekt 5.5 13,856

Kara Şövalye
2001 Macera Görsel Efekt 4.8 34,751

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Görsel Efekt 5.3 135,360

Günahkar
2001 Dram Görsel Efekt 6.0 49,635

Yarışçı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 4.6 37,041

Zu Savaşçıları
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.3 3,188

Saatli Bomba
2001 Aksiyon Görsel Efekt 3.6 6,239

Aşk Oyunları
2001 Komedi Görsel Efekt 6.2 48,006
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 41,118
2001 Komedi Görsel Efekt 7.2 5,238

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 89,590

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Görsel Efekt 4.4 44,572

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 74,527

Son Durak
2000 Korku Görsel Efekt 6.7 205,698

50 Cesur Kemancı
1999 Dram Görsel Efekt 6.8 11,116

İkili Oyun
1999 Suç Görsel Efekt 6.8 80,143

Uzaylı Kuklalar
1999 Aile Görsel Efekt 6.3 16,487

Korku Bayramı
1998 Korku Görsel Efekt 5.7 58,960
1998 Macera Görsel Efekt 5.4 5,797

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 94,807
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018