Giriş Kayıt
Gary Fluxgold

Gary Fluxgold


Editör, Editör

Gary Fluxgold, editör, editör.

Chicago (2002), Varoluş (1999), Çılgınlığın Ötesinde (1994), Aşka Davet (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editorial Department 8.1 14,034
2011 Suç Editör 5.5 1,093
2009 Komedi Editör 4.2 203
2008 Komedi Editorial Department 6.7 22,091

Kuralsızlar
2006 Dram Editorial Department 6.7 23,555

Bay Mükemmel
2005 Komedi Editorial Department 5.5 26,323

Aşka Davet
2004 Komedi Editorial Department 6.1 39,986
2002 Komedi Editorial Department 7.2 197,655
2002 Gerilim Editorial Department 5.0 551
2001 Dram Editorial Department 4.9 604
2000 Dram Editorial Department 6.1 1,582

Varoluş
1999 Korku Editorial Department 6.8 86,340
1999 Suç Editorial Department 6.2 5,265
1999 Komedi Editorial Department 6.0 26,705
1998 Komedi Editorial Department 6.6 1,713
1997 Komedi Editorial Department 7.1 2,971
1996 Komedi Editorial Department 6.9 7,694

Beynimdeki Düşman
1995 Aksiyon Editorial Department 5.6 61,394

Çılgınlığın Ötesinde
1994 Korku Editorial Department 7.2 52,107
1993 Dram Editorial Department 6.8 7,769
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019