Giriş Kayıt
Christian Fluet

Christian Fluet


Christian Fluet,

Crossing Lines (2013), Tatlı Kaçamaklar (1997), Street Smart (1987), Gabrielle (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Çeşitli 5.7 263
2017 Dram Çeşitli 6.6 180
2015 Dram Çeşitli 5.1 2,956
2014 Komedi Çeşitli 6.8 204
2013 Dram Çeşitli 6.9 1,353
2013 Aksiyon Çeşitli 7.4 11,301

Yolda
2012 Macera Çeşitli 6.1 37,520
2012 Dram Çeşitli 7.0 7,270
2012 Dram Çeşitli 7.7 15,240
2011 Komedi Çeşitli 6.2 521

Benim Hikayem
2010 Dram Çeşitli 7.3 22,878
2010 Aksiyon Çeşitli 5.5 130
2010 Dram Çeşitli 6.9 92

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Çeşitli 6.5 187,941
2007 Dram Çeşitli 5.9 10,408

Annemden Kızıma
2007 Komedi Çeşitli 5.7 251
2006 Dram Çeşitli 7.3 607
2005 Dram Çeşitli 7.3 1,022
2004 Dram Çeşitli 5.0 188

Barbarların İstilası
2003 Komedi Çeşitli 7.7 26,779
2003 Dram Çeşitli 6.0 141

Tatlı Kaçamaklar
1997 Komedi Çeşitli 6.1 3,079

Aşkta Ve Savaşta
1996 Biyografi Çeşitli 6.0 7,650

Kurdun Gölgesi
1992 Macera Çeşitli 5.8 759

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 Komedi Çeşitli 6.7 1,793
1988 Macera Çeşitli 6.9 896
1988 Dram Çeşitli 7.1 133
1987 Suç Çeşitli 6.4 2,416
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019