Giriş Kayıt
Roger Floyd

Roger Floyd


Oyuncu

Roger Floyd, Apopka, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Nashville (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Apopka, Florida, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.4 12,229
2017 Oyuncu 3.0 91
2014 Dram Oyuncu 7.3 3,729

Kubbenin Altında
2013 Dram Oyuncu 6.6 95,648
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 15,131

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 77,850

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Oyuncu 7.0 36,065

İçgüdü
1999 Dram Oyuncu 6.6 30,074

Çocuk Bakıcısı
1996 Dram Oyuncu 5.7 943
1995 Dram Oyuncu 4.8 691
1988 Macera Oyuncu 6.5 965
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019