Giriş Kayıt
Wendee Lee

Wendee Lee (59)


Oyuncu, Sesler, Yönetmen

Wendee Lee, 20 Şubat 1960 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, sesler, yönetmen.

Kaubôi bibappu: Cowboy Bebop (1998), Suzumiya Haruhi no yûutsu (2006), Raki suta: Lucky Star (2007), X (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Şubat 1960
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Wendee Day | Elyse Floyd | Wendy Lee | Wendy Lengy
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 58 Animasyon Oyuncu 4.9 132
2018 58 Animasyon Oyuncu 6.7 23
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 150
2016 56 Animasyon Oyuncu 7.8 147

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 56 Animasyon Oyuncu 6.8 18,322
2016 56 Animasyon Çeşitli
Oyuncu
2.8 99
2016 56 Animasyon Oyuncu 8.0 163
2016 56 Animasyon Oyuncu 6.2 28
2015 55 Animasyon Oyuncu 7.6 165
2015 55 Animasyon Oyuncu 6.7 475
2015 55 Animasyon Oyuncu 5.5 170
2015 55 Animasyon Oyuncu 7.6 262
2014 54 Dram Oyuncu 8.5 611,577
2014 54 Animasyon Oyuncu 6.8 1,260
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 1,384
2014 54 Animasyon Sesler
Senarist
7.4 1,469
2013 Animasyon Oyuncu 8.5 308

Karlar Kraliçesi
2012 52 Animasyon Oyuncu 5.5 2,087
2012 52 Animasyon Oyuncu 6.6 17,101
2012 52 Animasyon Oyuncu 5.9 618
2012 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,716
2012 Fantastik Oyuncu 8.1 53
2012 52 Animasyon Oyuncu 7.2 1,539
2011 Aksiyon Oyuncu 8.4 41
2010 50 Animasyon Oyuncu 7.5 1,805
2010 Fantastik Oyuncu 5.2 106
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 13
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 73
2010 50 Animasyon Oyuncu 6.8 760
2010 50 Animasyon Oyuncu 8.1 5,367
2009 Aksiyon Oyuncu 9.1 6,461
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,736
2009 49 Animasyon Oyuncu 7.5 9,199
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 117
2009 Aksiyon Çeşitli 3.7 91
2009 49 Aile Oyuncu 6.4 579
2008 48 Animasyon Oyuncu 7.3 1,609
2008 Animasyon Oyuncu 7.5 824
2008 Aksiyon Oyuncu 9.3 673
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 3,781
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 410
2007 47 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
7.2 2,368
2007 Fantastik Oyuncu 6.4 380
2007 47 Animasyon Oyuncu 7.4 411
2007 Animasyon Oyuncu 7.4 1,671
2007 Animasyon Oyuncu 8.4 64,668
2006 46 Animasyon Oyuncu
Sesler
Çeşitli
7.3 3,431
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 6,719
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 795
2006 Aksiyon Oyuncu 7.1 17
2005 Aksiyon Oyuncu 6.7 136

Final Fantasy 7
2005 45 Animasyon Oyuncu 7.3 53,194

Neighbour No. 13
2005 45 Korku Oyuncu 6.5 1,101
2005 Animasyon Oyuncu
Sesler
6.3 162
2005 Animasyon Oyuncu 7.5 510
2004 Animasyon Oyuncu 7.6 315
2004 Animasyon Oyuncu 8.1 7,998
2004 Aksiyon Oyuncu 7.7 113
2004 Animasyon Oyuncu 4.1 266
2004 Animasyon Oyuncu
Yönetmen
Sesler
Çeşitli
8.2 38,862
2004 Animasyon Oyuncu 6.4 349
2004 Animasyon Oyuncu 8.6 34,171
2004 Animasyon Oyuncu 8.3 4,845
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 15,918
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 1,013
2004 Animasyon Oyuncu
Sesler
5.4 501
2004 Animasyon Oyuncu 8.0 4,230
2004 Animasyon Oyuncu 7.0 268
2004 Animasyon Oyuncu 7.4 229
2004 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,309
2004 Aksiyon Oyuncu 7.4 436
2003 Animasyon Oyuncu 6.3 349
2003 Animasyon Oyuncu 7.4 124
2003 Aksiyon Oyuncu 7.5 75
2003 Animasyon Oyuncu 6.1 911
2003 Animasyon Oyuncu 6.7 489
2003 Animasyon Oyuncu 7.7 2,028
2003 Animasyon Oyuncu 7.2 57
2003 Animasyon Oyuncu 7.5 647
2003 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,747
2003 Animasyon Oyuncu 7.6 1,737
2002 Animasyon Oyuncu 8.3 55,715
2002 Animasyon Oyuncu 7.4 320
2002 Animasyon Oyuncu 8.5 16,066

Garez
2002 42 Korku Oyuncu 6.7 37,155
2002 42 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,306
2002 Animasyon Oyuncu 8.1 2,845
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 1,628
2002 Animasyon Oyuncu 7.4 3,815
2002 42 Aksiyon Oyuncu 6.5 987
2002 42 Animasyon Oyuncu
Sesler
7.1 608
2002 Komedi Oyuncu 7.2 971
2002 Animasyon Oyuncu 7.7 1,294
2002 42 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 28
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 194
2001 Animasyon Oyuncu 7.6 361

Kovboy Bebop
2001 41 Animasyon Oyuncu 7.9 38,961
2001 Oyuncu 5.2 53
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 20
2001 41 Animasyon Sesler
Oyuncu
6.9 451
2001 41 Animasyon Oyuncu 6.8 178
2001 Aksiyon Oyuncu 7.4 54
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 114
2000 40 Animasyon Oyuncu
Sesler
7.3 372
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 133

Digimon: İlk Film
2000 40 Animasyon Oyuncu 6.0 6,233
2000 40 Animasyon Oyuncu 7.7 26,717
2000 40 Animasyon Oyuncu 7.8 1,200
2000 Animasyon Sesler
Yönetmen
7.1 1,925
2000 Aksiyon Oyuncu 7.2 786
1999 Macera Oyuncu 5.9 253
1999 Animasyon Oyuncu
Yönetmen
7.3 18,591
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 4,347
1999 39 Animasyon Oyuncu 7.2 633
1999 Animasyon Oyuncu 5.7 139
1998 Animasyon Oyuncu 8.9 74,629
1998 Animasyon Oyuncu
Yönetmen
Sesler
7.9 3,173
1998 38 Komedi Oyuncu 6.5 2,176
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,342
1998 Animasyon Oyuncu 6.7 132
1998 Animasyon Oyuncu 7.1 140
1997 37 Dram Oyuncu 6.3 772

Mükemmel Mavi
1997 37 Animasyon Oyuncu 7.9 43,478

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 37 Komedi Çeşitli 7.0 206,518
1997 Animasyon Oyuncu 7.3 267
1997 37 Animasyon Oyuncu 6.9 1,588
1997 Animasyon Oyuncu 5.6 229
1997 Animasyon Oyuncu 5.8 42
1996 36 Animasyon Oyuncu 6.8 788
1996 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,869
1996 Macera Oyuncu 6.6 104
1995 35 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.6 43
1995 35 Animasyon Oyuncu 7.1 1,012
1995 35 Animasyon Oyuncu 6.0 56
1995 Animasyon Oyuncu 7.8 668
1995 35 Animasyon Oyuncu 7.4 254
1994 34 Aksiyon Oyuncu 6.5 201
1994 34 Animasyon Oyuncu 7.9 3,241
1994 Animasyon Oyuncu 7.3 367
1993 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,376
1993 Aksiyon Oyuncu 6.5 18,693
1993 33 Animasyon Oyuncu 7.6 3,343
1993 33 Animasyon Oyuncu 6.8 249
1993 33 Animasyon Oyuncu 7.9 31,436
1993 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,869

Müthiş Dedektif
1993 33 Aksiyon Oyuncu 6.5 8,947
1993 33 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 125
1992 Animasyon Oyuncu 7.7 1,787
1992 32 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 463
1992 32 Animasyon Oyuncu 6.6 59
1991 Animasyon Oyuncu 6.6 154

Küçük Cadı Kiki
1989 29 Animasyon Oyuncu 7.9 98,753
1989 29 Animasyon Oyuncu 6.9 61
1989 Animasyon Oyuncu 8.1 844
1989 29 Animasyon Oyuncu 6.9 549
1989 29 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,298
1988 28 Animasyon Oyuncu 8.1 138,633
1988 28 Korku Oyuncu 6.3 287
1987 27 Animasyon Oyuncu 7.4 4,386
1987 27 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.0 232
1987 27 Animasyon Oyuncu 7.2 430
1986 26 Animasyon Oyuncu 7.1 454
1986 Animasyon Oyuncu 8.5 40,488
1985 25 Animasyon Oyuncu 6.4 118

Yalınayak Gen
1983 23 Animasyon Oyuncu 8.1 6,439
1982 22 Animasyon Oyuncu 7.5 1,482
1981 Animasyon Oyuncu 7.8 365
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (187,341) The Big Bang Theory (5,998) The 100 (2,541) Killing Eve (1,986) Vikings (1,579) Warrior (1,573) The Flash (1,542) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,472) Arrow (956) The Blacklist (898)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019