Giriş Kayıt
Duncan Flower

Duncan Flower


Yapım Yöneticisi, Editör

Duncan Flower, yapım yöneticisi, editör.

Kardeşler Takımı (2001), Cennetin Krallığı (2005), Oxford Cinayetleri (2008), Lesbian Vampire Killers (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Felaket Henry
2011 Macera 0 3.7 1,881
2011 Gerilim 0 4.9 384
2009 Aksiyon 0 5.2 18,614

Oxford Cinayetleri
2008 Suç 0 6.1 25,391

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon 0 6.5 201,304

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.9 60,560

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon 0 7.2 244,617
2004 Suç 0 7.8 4,303

Büyük İskender
2004 Aksiyon 0 5.6 151,713
2004 Aksiyon 0 6.7 72,619
2003 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.3 2,031

Kaleyi Fethetmek
2003 Dram Yapım Yöneticisi
0
7.1 6,381
2002 Macera 0 7.7 2,371
2001 Dram 0 6.4 9,833

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon 0 9.5 299,657
2001 Aksiyon 0 6.1 286,622

Erkeğin Gözyaşları
2000 Dram 0 6.2 13,414
2000 Dram Editorial Department 6.4 373
1999 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 3,697
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,964) Supernatural (4,368) The Big Bang Theory (3,326) Origin (2,379) Doctor Who (1,280) Better Call Saul (1,267) The Last Ship (1,204) La Casa de Papel (1,203) Arrow (1,064) Friends (1,058)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018