Giriş Kayıt
Raquel Flotta

Raquel Flotta


Raquel Flotta,

Aura... (2005), Martín (Hache) (1997), Fener (1998), Sıradan Yerler (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aura...
2005 Suç Çeşitli 7.2 12,290
2004 Korku Çeşitli 4.7 474

Kayıp Hayatlar
2003 Dram Çeşitli 6.2 3,092

Sınırsız Kentte
2002 Dram Çeşitli 7.3 1,775

Sıradan Yerler
2002 Dram Çeşitli 7.8 1,722

Son Tren
2002 Macera Çeşitli 6.9 618
2001 Dram Çeşitli 5.8 1,099

Dokuz Kraliçe
2000 Suç Çeşitli 7.9 45,026

Fener
1998 Dram Çeşitli 7.1 662
1997 Dram Çeşitli 7.7 3,518

Cennetin Külleri
1997 Suç Çeşitli 7.6 1,464
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019