Giriş Kayıt
Randy Flosi

Randy Flosi


Randy Flosi,

Kaya (1996), Yeşil Dev (2003), Aydaki Adam (1999), Batman ve Robin (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Dev
2003 Aksiyon 0 5.7 234,261

Mike Gibi
2002 Komedi 0 5.2 17,101

Büyük Günahlar
2002 Suç 0 6.3 34,804

15 Dakika
2001 Aksiyon 0 6.1 45,824

Aydaki Adam
1999 Biyografi 0 7.4 114,050

Garip Bir çift II
1998 Macera 0 6.4 8,238

Batman ve Robin
1997 Aksiyon 0 3.7 212,535

Kaya
1996 Aksiyon 0 7.4 286,469
1995 Komedi 0 6.1 4,368
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018