Giriş Kayıt
Randy Flosi

Randy Flosi


Randy Flosi,

Kaya (1996), Yeşil Dev (2003), Aydaki Adam (1999), Batman ve Robin (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Dev
2003 Aksiyon 0 5.7 235,732

Mike Gibi
2002 Komedi 0 5.2 17,264

Büyük Günahlar
2002 Suç 0 6.3 35,198

15 Dakika
2001 Aksiyon 0 6.1 46,032

Aydaki Adam
1999 Biyografi 0 7.4 114,925

Garip Bir çift II
1998 Macera 0 6.4 8,355

Batman ve Robin
1997 Aksiyon 0 3.7 214,211

Kaya
1996 Aksiyon 0 7.4 288,662
1995 Komedi 0 6.1 4,401
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,225) A Star Is Born (3,465) Bohemian Rhapsody (3,418) Suspiria (1,668) IO (1,418) Keepers (1,247) The Girl in the Spider's Web (1,156) Museo (1,043) Venom (973) Revenger (927)
Dizi Altyazıları
Vikings (7,682) True Detective (6,930) Luther (2,839) The Punisher (2,217) The Flash (2,146) The Big Bang Theory (1,307) The Blacklist (1,282) Black Mirror (1,094) Project Blue Book (1,070) Peaky Blinders (1,063)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019