Giriş Kayıt
Rachel A. Flores

Rachel A. Flores


Kameraman, Sanat Bölümü

Rachel A. Flores, kameraman, sanat bölümü.

Feds (1988), Reform School Girls (1986), Mystic Pizza (1988), Highway to Hell (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Duyguların Rengi
2011 Dram Sanat Bölümü 8.1 381,565
2008 Dram Sanat Bölümü 7.7 95,854

Aman Tanrım!
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.7 337,777
2002 Dram Sanat Bölümü 7.4 2,754

Gözde Çift
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.7 51,554

Yeni Hayat
2000 Macera Sanat Bölümü 7.8 459,226

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.1 37,482

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.9 76,333

Hayal Şarkısı
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.9 55,935

Amerikan Başkanı
1995 Komedi Kameraman 6.8 47,323
1994 Komedi Kameraman 8.8 1,543,641
1992 Biyografi Kameraman 5.5 1,287
1991 Macera Kameraman 6.0 3,289

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Kameraman 6.3 12,452

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Kameraman 4.7 590
1989 Macera Kameraman 6.9 96,855
1988 Komedi Kameraman 6.2 21,727
1988 Komedi Kameraman 5.4 2,686
1988 Komedi Kameraman 5.6 694
1987 Aksiyon Kameraman 5.5 7,817
1986 Dram Kameraman 5.9 474
1986 Dram Kameraman 5.2 1,913
Dizi Altyazıları
Vikings (4,351) Arrow (3,093) The Flash (2,615) Supernatural (1,770) Titans (1,707) Doctor Who (1,669) Outlander (1,483) The Big Bang Theory (1,258) The Gifted (1,163) La Casa de Papel (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018