Giriş Kayıt
Oscar Flores

Oscar Flores


Sanat Bölümü

Oscar Flores, sanat bölümü.

Zor Ölüm 2 (1990), Hayalet (1990), Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında (1989), One Good Cop (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.0 2,263
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 3,479

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 305,200

Hayalet
1990 Dram Sanat Bölümü 7.0 174,408

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 Komedi Sanat Bölümü 4.3 25,323

Kızım Elden Gidiyor
1989 Komedi Sanat Bölümü 5.3 3,546
1988 Macera Sanat Bölümü 5.0 8,081
Dizi Altyazıları
Vikings (6,867) Supernatural (2,041) Titans (1,725) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,335) Friends (1,010) The Flash (933) La Casa de Papel (852) Arrow (824) Black Mirror (709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018