Giriş Kayıt
Jimmy Flores

Jimmy Flores


Sanat Bölümü

Jimmy Flores, sanat bölümü.

O Şimdi Asker (1994), State of Affairs (2014), Lost in Yonkers (1993), (2002) Panik Odası (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Sanat Bölümü 6.4 5,526
2013 Komedi Sanat Bölümü 7.3 5,221
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.7 7,690

Başlangıç
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 1,772,520

İspiyoncu
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 58,802

Hannah Montana
2009 Komedi Sanat Bölümü 4.4 35,996

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.4 146,812

Devlet Oyunları
2009 Suç Sanat Bölümü 7.1 124,274

Kolera Günlerinde Aşk
2007 Dram Sanat Bölümü 6.4 20,952

Şüphe (IV)
2007 Dram Sanat Bölümü 6.9 203,999

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 60,535
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.2 163

Zorro Efsanesi
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 83,463
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 5,202

Babamın Kabusu
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.5 51,357

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.5 104,807
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.4 20,056

Eski Dostlar
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.1 200,565

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 180,030

Panik Odası
2002 Gerilim Sanat Bölümü 6.8 231,790

Show Time (0)
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 56,743

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Sanat Bölümü 6.6 59,098

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 21,933

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 199,611

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 213,034

Gözler Ve Sözler
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.3 23,759

Batman Daima
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 215,037

O Şimdi Asker
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 11,345

Bana Bir İyilik Yap
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 2,338

İki Hınzır Adam
1993 Komedi Sanat Bölümü 7.0 39,150
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.7 2,384

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 877,928

Anaokulu Polisi
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 122,007

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Sanat Bölümü 5.1 35,530
1987 Komedi Sanat Bölümü 5.9 28,805
Dizi Altyazıları
Vikings (4,351) Arrow (3,093) The Flash (2,615) Supernatural (1,770) Titans (1,707) Doctor Who (1,669) Outlander (1,483) The Big Bang Theory (1,258) The Gifted (1,163) La Casa de Papel (1,132)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018