Giriş Kayıt
Jeff Scott

Jeff Scott


Dublör, Özel Efekt, Oyuncu, Sanat Bölümü

Jeff Scott, dublör, Özel efekt, oyuncu, sanat bölümü.

Üstteki Kadın (2000), Star Trek: Renegades (2015), The Millionaire Tour (2012), The Dark Tapes (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeff Scott Flores | Jeffrey Scott Flores
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Dublör 4.1 344
2016 Korku Dublör 5.0 2,383
2016 Korku Özel Efekt 4.9 3,068
2016 Bilim-Kurgu Özel Efekt
Dublör
6.8 71
2016 Dram Özel Efekt 5.1 275
2016 Aksiyon Özel Efekt 3.3 172
2016 Korku Özel Efekt 7.0 45
2015 Aksiyon Dublör 4.9 3,223
2013 Komedi Dublör 5.1 652
2013 Aksiyon Özel Efekt 3.1 307
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.4 2,370
2011 Korku Dublör 4.9 1,996
2010 Dram Dublör 5.4 1,110
2009 Korku Dublör 3.2 321
2009 Korku Dublör
Özel Efekt
5.0 2,081
2009 Komedi Dublör 4.3 315
2009 Komedi Dublör 5.8 530
2009 Korku Sanat Bölümü
Dublör
4.9 16
2008 Komedi Dublör 4.4 234
2008 Gerilim Dublör 6.5 39
2007 Gerilim Dublör 4.9 101
2006 Korku Dublör 2.8 135
2006 Gerilim Özel Efekt 5.1 128
2006 Komedi Dublör 7.6 63
2005 Korku Oyuncu
Dublör
4.6 133
2004 Korku Dublör 2.4 352
2003 Bilim-Kurgu Özel Efekt 5.5 64

Üstteki Kadın
2000 Komedi Oyuncu
Dublör
5.3 9,441
2000 Komedi Dublör 5.7 265
1999 Dram Dublör 5.6 426
1999 Komedi Dublör 6.0 156

Kopya Cinayetler
1995 Suç Oyuncu 6.6 49,097
1995 Aksiyon Oyuncu 5.2 10,484

Lanetliler Kasabası
1995 Korku Oyuncu 5.6 25,884
1987 Suç Özel Efekt 8.3 3,689
- Dram Dublör 6.7 28
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019