Giriş Kayıt
Greg Flores

Greg Flores


Kameraman

Greg Flores, kameraman.

Dope (2015), Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen? (2009), 1600 Penn (2012), Playing House (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 5.2 225
2016 Komedi Kameraman 5.3 728
2016 Komedi Kameraman 5.6 1,865
2015 Dram Kameraman 6.6 16,763
2015 Komedi Kameraman 7.2 74,948

Pasta
2014 Dram Kameraman 6.4 32,381
2014 Komedi Kameraman 7.6 2,478

Ağır Abiler
2014 Aksiyon Kameraman 5.6 4,167
2014 Komedi Kameraman 8.3 4,420
2014 Komedi Kameraman 7.0 5,036
2012 Komedi Kameraman 5.7 3,684
2012 Biyografi Kameraman 4.1 3,785
2012 Belgesel Kameraman 5.9 12,954
2012 Dram Kameraman 6.5 1,636
2012 Dram Kameraman 6.2 411
2012 Komedi Kameraman 5.4 8,857
2012 Komedi Kameraman 6.4 1,344
2012 Kısa Metraj Kameraman 7.5 17

Soy Ağacı
2011 Komedi Kameraman 5.5 1,728
2011 Aksiyon Kameraman 7.0 646,016
2011 Korku Kameraman 2.8 6,031
2011 Komedi Kameraman 5.8 19

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Kameraman 7.2 82,629
2010 Komedi Kameraman 5.5 1,686
2010 Fantastik Kameraman 4.5 1,243

Yanan Palmiyeler
2010 Komedi Kameraman 5.4 2,475
2009 Dram Kameraman 6.8 286

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Kameraman 7.6 97,593

4. Tür
2009 Gizem Kameraman 5.9 68,887

Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?
2009 Dram Kameraman 6.3 8,677

Derin Vadi
2009 Komedi Kameraman 4.4 2,998
2009 Aksiyon Kameraman 5.8 9,748
2009 Komedi Kameraman 5.8 1,732
2009 Dram Kameraman 7.2 31,991
2009 Komedi Kameraman 6.2 1,390
2009 Suç Kameraman 5.8 4,358
2008 Suç Kameraman 6.4 1,398
2008 Dram Kameraman 3.6 498
2008 Dram Kameraman 7.7 2,477

Görev Uğruna
2008 Dram Kameraman 6.5 18,837

Acemi Pilotlar
2008 Aksiyon Kameraman 6.9 2,918
2007 Korku Kameraman 3.9 734
2007 Suç Kameraman 3.3 203
2006 Dram Kameraman 6.4 244
2006 Dram Kameraman 5.6 744
2005 Suç Kameraman 7.2 2,137
2004 Dram Kameraman 6.4 1,102
2004 Aksiyon Kameraman 5.2 1,534

Şöhrete 30 Gün
2004 Komedi Kameraman 5.0 305
2003 Bilim-Kurgu Kameraman 6.7 2,221
2002 Biyografi Kameraman 7.3 29,904
2002 Komedi Kameraman 7.6 2,671

Büyük İntikam
2000 Gerilim Kameraman 4.6 639

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Kameraman 6.0 79,185

Av Peşinde
1991 Suç Kameraman 6.6 1,972
Dizi Altyazıları
Vikings (4,040) Arrow (2,641) The Flash (2,334) Supernatural (1,664) Titans (1,655) Doctor Who (1,496) Outlander (1,392) The Gifted (1,128) The Big Bang Theory (1,101) La Casa de Papel (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018