Giriş Kayıt
Gerardo Flores

Gerardo Flores


Kameraman

Gerardo Flores, kameraman.

Volkanın Altında (1984), Firewalker (1986), Silahların Günü (1993), Old Gringo (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Kameraman 5.2 5,129

Paramparça Aşklar Köpekler
2000 Dram Kameraman 8.1 202,523

Silahların Günü
1993 Aksiyon Kameraman 5.2 2,987
1989 Macera Kameraman 5.8 1,633
1986 Aksiyon Kameraman 5.0 5,157

Volkanın Altında
1984 Dram Kameraman 7.1 4,229

Sanchez'in Çocukları
1978 Dram Kameraman 7.2 510
Dizi Altyazıları
Vikings (5,797) Supernatural (2,614) Titans (2,513) The Flash (1,680) The Gifted (1,276) Doctor Who (1,211) The Big Bang Theory (1,041) Outlander (1,038) La Casa de Papel (1,000) Black Mirror (983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018