Giriş Kayıt
Alsie L. Florence

Alsie L. Florence


Sesler

Alsie L. Florence, sesler.

Jaws 2 (1978), Çılgın (1977), Havaalanı 80 (1979), Madencinin Kızı (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Sesler 7.3 64,907

Şeref Bağı
1993 Suç Sesler 8.0 26,236

Madencinin Kızı
1980 Biyografi Sesler 7.5 14,874

Havaalanı 80
1979 Aksiyon Sesler 4.4 4,840
1978 Korku Sesler 5.7 62,211

Çılgın
1977 Aksiyon Sesler 6.9 40,020
Dizi Altyazıları
Vikings (11,580) True Detective (5,109) The Punisher (4,707) Luther (3,137) The Big Bang Theory (2,767) Supernatural (2,745) The Flash (1,950) Project Blue Book (1,920) Gotham (1,887) The Blacklist (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019