Giriş Kayıt
Scott Floren

Scott Floren


Kameraman

Scott Floren, kameraman.

Tabu (1990), İftiranın Bedeli (1996), Aktarıcı (1982), intikam Yemini (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Kameraman 5.4 117,214

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 2
2013 Korku Kameraman 6.6 137,488

Suçlu Kim?
2010 Komedi Kameraman 6.0 17,481

Sevgililer Günü
2010 Komedi Kameraman 5.7 105,197
2009 Dram Kameraman 6.2 2,546

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Kameraman 5.6 25,595
1998 Aksiyon Kameraman 4.1 10,995

Ateş Altında
1997 Aksiyon Kameraman 5.0 15,370

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Kameraman 5.4 17,346

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Kameraman 3.2 22,850

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Kameraman 5.5 40,517

Adi Dedektif
1994 Aksiyon Kameraman 5.9 5,891
1992 Aksiyon Kameraman 6.3 7,411

intikam Yemini
1991 Aksiyon Kameraman 6.1 19,497

Tabu
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 17,664
1989 Komedi Kameraman 5.3 1,550

Polis Akademisi 6: Şehir Kuşatma Altında
1989 Komedi Kameraman 4.3 25,469

Gençlik Sevdası
1986 Komedi Kameraman 6.0 5,931

Aktarıcı
1982 Korku Kameraman 6.2 1,173
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019