Giriş Kayıt
Macit Flordun

Macit Flordun


Oyuncu

Macit Flordun, oyuncu.

8.9 (10 Oy)
  • Currently 178/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Biyografi Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu 6.8 111
1992 Dram Oyuncu 6.6 23
1991 Dram Oyuncu 6.6 75
1980 Oyuncu 5.2 20
1980 Dram Oyuncu 5.0 146
1979 Dram Oyuncu 5.8 43
1978 Dram Oyuncu 7.3 41
1978 Macera Oyuncu 4.3 37
1978 Komedi Oyuncu 7.1 2,993
1978 Komedi Oyuncu 7.2 2,137
1977 Komedi Oyuncu 8.1 5,802
1977 Aksiyon Oyuncu 5.6 178
1976 Aksiyon Oyuncu    
1975 Komedi Oyuncu 6.6 54
Dizi Altyazıları
Vikings (11,888) True Detective (5,218) The Punisher (4,881) Luther (3,156) The Big Bang Theory (2,869) Supernatural (2,861) Gotham (1,982) Project Blue Book (1,976) The Flash (1,975) The Blacklist (1,801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019