Giriş Kayıt
Janet Flora

Janet Flora


Makyaj

Janet Flora, makyaj.

Kirli, Çürük Ve Adi (1988), Gung Ho (1986), Ölümcül Düşünceler (1991), Bay Doğru (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümcül Düşünceler
1991 Gizem Makyaj 5.7 7,638

Kirli, Çürük Ve Adi
1988 Komedi Makyaj 7.3 57,860

Bay Doğru
1987 Komedi Makyaj 5.4 2,218
1986 Komedi Makyaj 6.2 10,649
1956 Dram Makyaj 6.3 1,664
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,417) A Star Is Born (4,884) Bohemian Rhapsody (2,619) Keepers (2,475) Suspiria (2,094) Museo (1,657) Ashes in the Snow (1,402) First Man (1,087) Revenger (1,051) Venom (1,019)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,340) Vikings (4,455) The Flash (1,854) Luther (1,596) The Blacklist (1,331) The Big Bang Theory (1,243) Black Mirror (1,217) Friends (1,034) Peaky Blinders (1,020) La casa de papel (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019