Giriş Kayıt
Cliff Fleming

Cliff Fleming (69)


Dublör, Oyuncu, Kameraman

Cliff Fleming, 01 Ocak 1950 ABD doğumlu dublör, oyuncu, kameraman.

Kuş Kafesi (1996), Roving Mars (2006), McBain (1991), Tehlikeli Oyunlar (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1950
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Clifford T. Fleming | Clifford Fleming | Cliff Fle
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 67 Aksiyon Çeşitli 5.3 76,138

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 67 Dram Çeşitli 8.0 367,446

Anne
2017 67 Aksiyon Çeşitli 5.9 28,230

Kong: Kafatası Adası
2017 67 Aksiyon Çeşitli 6.6 230,602

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 66 Aksiyon Çeşitli 6.1 119,322
2016 66 Aksiyon Çeşitli 5.9 50,822
2016 66 Macera Çeşitli 6.6 67,297
2016 66 Komedi Çeşitli 5.4 38,496

Cloverfield Yolu No:10
2016 66 Dram 7.2 256,689
2016 66 Dram Çeşitli 7.1 17,131

5. Dalga
2016 66 Aksiyon Çeşitli 5.2 89,520

Çok Pişmiş
2015 65 Komedi Çeşitli 6.6 94,382
2015 65 Aksiyon Çeşitli 6.1 76,012

Tatil Zamanı
2015 65 Macera Çeşitli 6.1 86,414

Terminator: Yaradılış
2015 65 Aksiyon Çeşitli 6.4 230,985

Yarının Dünyası
2015 65 Aksiyon Çeşitli 6.4 160,018

Jupiter Yükseliyor
2015 65 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.3 164,901
2015 65 Komedi Kameraman 5.4 12,853

Yargıç
2014 64 Suç Çeşitli 7.4 160,864
2014 64 Dram Çeşitli 6.7 14,400

Liseli Polisler 2
2014 64 Aksiyon Çeşitli 7.0 315,688

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 64 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.6 386,439
2014 64 Aksiyon Çeşitli 6.4 343,508

Sabotaj
2014 64 Aksiyon Çeşitli 5.7 55,146

Hız Tutkusu
2014 64 Aksiyon Çeşitli 6.5 153,806
2014 Suç Çeşitli 9.0 432,153
2013 63 Aksiyon Çeşitli 5.4 40,142

Aşk
2013 63 Dram Çeşitli 8.0 459,170

Kaçış Planı
2013 63 Aksiyon Çeşitli 6.7 209,660
2013 63 Belgesel Kameraman 7.6 680

Kaptan Phillips
2013 63 Biyografi Çeşitli 7.8 383,583

Zorlu İkili
2013 63 Aksiyon Çeşitli 6.7 180,448

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 63 Aksiyon Çeşitli 4.8 180,343

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 63 Aksiyon Çeşitli 7.7 443,135

Geçit Yok
2013 63 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.4 125,885

G.I. Joe: Misilleme
2013 63 Aksiyon Çeşitli 5.8 164,626

İntikam Kurşunu
2012 62 Aksiyon Çeşitli 5.7 44,479

Suç Ortağı
2012 62 Aksiyon Çeşitli 5.5 41,086

Gazeteci Çocuk
2012 62 Dram Çeşitli 5.8 33,698

Operasyon: Argo
2012 62 Dram Çeşitli 7.7 530,203

Bourne'un Mirası
2012 62 Aksiyon Çeşitli 6.7 266,444
2012 62 Korku Çeşitli 4.1 18,021

Gözüm Üzerinizde
2012 62 Komedi Çeşitli 5.7 115,101

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 62 Aksiyon Çeşitli 7.0 519,469

Liseli Polisler
2012 62 Aksiyon Çeşitli 7.2 473,351

Yenilmezler
2012 62 Aksiyon Çeşitli 8.1 1,158,051

Büyük Dövüş
2011 61 Dram Çeşitli 8.2 399,963

Yeşil Fener
2011 61 Aksiyon Çeşitli 5.5 250,115

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 61 Komedi Çeşitli 6.9 395,897

X-Men: Birinci Sınıf
2011 61 Aksiyon Dublör 7.7 601,429

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 61 Aksiyon Çeşitli 7.3 327,010
2011 61 Macera Çeşitli 7.0 218,570

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 61 Aksiyon Çeşitli 5.8 166,156

127 Saat
2010 60 Macera Çeşitli 7.6 320,484

Son Hava Bükücü
2010 60 Aksiyon Çeşitli 4.1 136,523

Özel Kuvvetler
2009 59 Komedi Çeşitli 6.2 120,580

Zırhlı Kuvvetler
2009 59 Aksiyon Çeşitli 5.7 28,502

Oyuncu
2009 59 Aksiyon Çeşitli 5.8 124,118

Hannah Montana
2009 59 Komedi Çeşitli 4.4 36,526

Uzay Yolu
2009 59 Aksiyon Çeşitli 8.0 553,817

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 59 Aksiyon Çeşitli 6.2 130,400

Sihirli Dağ
2009 59 Aksiyon Çeşitli 5.7 50,566

Bay Evet
2008 58 Komedi Çeşitli 6.8 308,166

Bond 22
2008 58 Aksiyon Çeşitli 6.6 374,666
2008 58 Belgesel Oyuncu 6.7 47

Öldür.com
2008 58 Suç Çeşitli 6.2 45,026
2008 58 Aksiyon Çeşitli 6.8 390,727
2008 58 Belgesel Çeşitli 6.5 361
2008 58 Komedi Oyuncu 5.8 19,115

Özgürlük Yolu
2007 57 Macera Çeşitli 8.1 519,381

Damadı Öpebilirsin
2007 57 Komedi Çeşitli 6.0 132,556

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 57 Aksiyon Çeşitli 5.6 236,829

Zor Ölüm 4.0
2007 57 Aksiyon Çeşitli 7.1 368,987

Cinayet Gecesi
2007 57 Suç Çeşitli 7.2 167,480

İleri
2007 57 Aksiyon Çeşitli 6.2 138,980

Hasat Zamanı
2007 57 Korku Çeşitli 5.7 40,542

Sen, Ben ve Dupree
2006 56 Komedi Çeşitli 5.6 74,546

Görevimiz Tehlike 3
2006 56 Aksiyon Çeşitli 6.9 303,207
2006 56 Belgesel Çeşitli 7.3 949

Üç Defin
2005 55 Macera Çeşitli 7.4 36,762

Kavanoz Kafa
2005 55 Dram Çeşitli 7.0 160,933

Batman Başlıyor
2005 55 Aksiyon Çeşitli 8.2 1,177,854

Xxx 2
2005 55 Aksiyon Çeşitli 4.4 63,190

Rehine
2005 55 Suç Çeşitli 6.6 101,904

Göklerin Hakimi
2004 54 Biyografi Dublör 7.5 304,977

Mançuryalı Aday
2004 54 Dram Çeşitli 6.6 96,865

Mükemmel
2004 54 Komedi Çeşitli 6.4 73,392

Zafer Gecesi
2004 54 Aksiyon Çeşitli 7.3 53,864

Son Perde
2004 54 Komedi Çeşitli 5.7 3,992

Perili Köşk
2003 53 Komedi Çeşitli 5.0 37,761

Zafer Yolu
2003 53 Dram Çeşitli 7.3 62,845

Özel Tim
2003 53 Aksiyon Çeşitli 6.0 130,678

Kuraldışı
2003 53 Suç Oyuncu 6.5 55,608
2003 53 Aksiyon Çeşitli 6.7 94,904

Muhteşem Üçlü
2003 53 Komedi Çeşitli 7.6 48,161

Yeşil Dev
2003 53 Aksiyon Çeşitli 5.7 237,364

Beşikten Mezara
2003 53 Aksiyon Çeşitli 5.8 38,870
2003 53 Belgesel Kameraman 5.4 58
2003 53 Belgesel Çeşitli 7.0 500

Yeni Nesil Ajan
2002 52 Aksiyon Çeşitli 5.9 164,882

Rüzgarla Konuşanlar
2002 52 Aksiyon Çeşitli 6.0 61,880

Adım Adım Cinayet
2002 52 Suç Çeşitli 6.2 49,382

Bir Zamanlar Askerdik
2002 52 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.2 119,864

Asla Yabancılarla Oynama
2001 51 Dram Çeşitli 6.6 59,735

Yeni Bir Yaşam
2001 51 Dram Çeşitli 7.5 41,588

Sonuna Kadar
2001 51 Dram Çeşitli 6.4 26,009

Haydut
2001 51 Komedi Çeşitli 6.5 62,118

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 51 Aksiyon Çeşitli 6.5 168,129
2001 51 Komedi Çeşitli 4.7 38,756

Yaz Aşkları
2001 51 Komedi Dublör 5.0 14,488

Evrim
2001 51 Komedi Çeşitli 6.1 111,851
2001 51 Aksiyon Çeşitli 5.4 7,741

Yakın Tehlike
2000 50 Dram Oyuncu 7.3 50,368

İçimdeki Çocuk
2000 50 Komedi Çeşitli 6.1 37,897

Şaşkın
2000 50 Komedi Çeşitli 6.0 90,452

Uzay Kovboyları
2000 50 Aksiyon Dublör 6.4 68,001

Vur Emri
2000 50 Aksiyon Çeşitli 6.4 41,432

General'in Kızı
1999 49 Suç Çeşitli 6.3 48,596

İkili Oyun
1999 49 Suç Çeşitli 6.8 81,073

Müfettiş Gadget
1999 49 Aksiyon Çeşitli 4.1 41,609

Kazanma Hırsı
1999 49 Komedi Çeşitli 6.5 38,836

Kuşatma
1998 48 Aksiyon Çeşitli 6.3 64,323

Son Umut
1998 48 Aksiyon Oyuncu 6.1 15,007

Arabulucu
1998 48 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.3 121,318

Atlara Fısıldayan Adam
1998 48 Dram Çeşitli 6.6 36,441

Şifre Merkür
1998 48 Aksiyon Çeşitli 6.1 62,196
1998 48 Aksiyon Çeşitli 5.4 7,782

Küre
1998 48 Dram Dublör 6.1 92,741
1998 48 Komedi Çeşitli 5.4 8,131

Dönüşüm
1997 47 Suç Çeşitli 6.4 11,400

Bay Şeşibeş
1997 47 Aile Çeşitli 3.9 13,356

Yüz Yüze
1997 47 Aksiyon Çeşitli 7.3 323,078

Hız Tuzağı 2
1997 47 Aksiyon Çeşitli 3.8 68,853

Komplo Teorisi
1997 47 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.7 86,754

Tuzak
1997 47 Aksiyon Çeşitli 6.9 43,993

Dante Yanardağı
1997 47 Aksiyon Çeşitli 5.9 72,829
1997 47 Aksiyon Dublör 4.4 5,992

Çılgın Marslılar
1996 46 Komedi Çeşitli 6.3 195,040

Ateş Altında Cesaret
1996 46 Dram Çeşitli 6.6 46,400

Kurtlar Şehri
1996 46 Suç Dublör 6.2 14,668

Tepki
1996 46 Aksiyon Çeşitli 5.6 44,835

Gergin Saatler
1996 46 Dram Oyuncu 5.0 285

Kuş Kafesi
1996 46 Komedi Çeşitli 7.0 72,316

Çilgin denizalti
1996 46 Komedi Çeşitli 6.1 19,263

Kırık Ok
1996 46 Aksiyon Çeşitli 6.0 85,211
1996 46 Kısa Metraj Çeşitli 6.2 82

Su Dünyası
1995 45 Aksiyon Çeşitli 6.2 164,871

Tehlikeli Tür
1995 45 Aksiyon Kameraman
Çeşitli
5.8 68,572

Vahşi Nehir
1994 44 Aksiyon Çeşitli 6.4 37,863

Hız Sınırı
1994 44 Aksiyon Çeşitli 5.4 12,017

Açık Tehlike
1994 44 Aksiyon Çeşitli 6.9 80,806
1993 43 Komedi Çeşitli 6.0 7,004

Zor Hedef
1993 43 Aksiyon Çeşitli 6.1 40,404
1993 43 Gerilim Oyuncu
Çeşitli
5.0 26,181

Tehlikeli Oyunlar
1992 42 Aksiyon Çeşitli 6.9 93,195
1992 42 Suç Çeşitli 6.0 6,272
1991 41 Aksiyon Çeşitli 4.7 1,420

Roket Adam
1991 41 Aksiyon Çeşitli 6.4 48,122

Şehir Züppeleri
1991 41 Komedi Çeşitli 6.7 43,961
1991 Aksiyon Dublör 4.8 1,823

Karanlık Adam
1990 40 Aksiyon Oyuncu 6.4 53,750

Zor Ölüm 2
1990 40 Aksiyon Çeşitli 7.1 310,314

Üşütük Polisler
1990 40 Aksiyon Çeşitli 4.8 4,092
1989 39 Aksiyon Dublör 6.0 29,289

Geceyarısı Avı
1988 38 Aksiyon Çeşitli 7.6 63,834

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 36 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.3 71,662
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,334) This Is Us (2,663) American Gods (2,568) Gotham (2,047) Into the Badlands (1,355) Vikings (1,345) Star Trek: Discovery (1,200) The Flash (1,129) The Blacklist (1,011) The Big Bang Theory (715)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019