Giriş Kayıt
Ryan Fleck

Ryan Fleck (42)


Yönetmen, Senarist

Ryan Fleck, 20 Eylül 1976 Berkeley, California, ABD doğumlu yönetmen, senarist.

Kaptan Marvel (2019), It's Kind of a Funny Story (2010), Tepetaklak Nelson (2006), Billions (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Eylül 1976
Doğum Yeri: Berkeley, California, ABD
Burcu: Başak
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Yönetmen
Senarist
7.1 164,855
2017 Dram Yönetmen
Senarist
6.1 3,707
2016 Dram Yönetmen 8.4 50,891
2015 39 Dram Senarist
Yönetmen
6.4 16,799
2014 Dram Yönetmen 8.0 32,630
2014 Komedi Yönetmen 8.2 13,991
2010 Komedi Yönetmen 8.1 13,203
2010 34 Komedi Yönetmen
Senarist
7.1 124,581
2008 Dram Yönetmen 8.3 14,301

Kese Kağıtlı Katil
2008 32 Komedi 6.0 4,012
2008 32 Dram Yönetmen
Senarist
7.2 4,406

Tepetaklak Nelson
2006 30 Dram Senarist
Yönetmen
7.2 79,948

Pofuduk Koltuk
2005 29 Komedi 6.5 4,612
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,916) Supernatural (2,616) American Gods (2,491) Love, Death & Robots (2,459) The Passage (2,419) Vikings (1,887) The Blacklist (1,481) Star Trek: Discovery (1,249) Shameless (1,189) Project Blue Book (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019