Giriş Kayıt
Cathy Flannery

Cathy Flannery


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Cathy Flannery, yapım yöneticisi, yapımcı.

Paper Planes (2014), Seksten Daha Güzel (2000), Bear (2011), Black and White (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yapımcı 3.8 317
2014 Aile Yapım Yöneticisi 6.2 3,528
2011 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 7.3 861
2009 Dram Yapımcı 6.3 696
2002 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 654
2001 Dram Yapımcı 7.2 4,056

Seksten Daha Güzel
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 2,063
1987 Dram Yapım Yöneticisi 5.1 259
1987 Komedi Çeşitli 7.0 283
1987 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 142
1985 Dram Çeşitli 5.9 37
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019