Giriş Kayıt
Tommy Flanagan

Tommy Flanagan (53)


Oyuncu

Tommy Flanagan, 03 Temmuz 1965 Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Rachel Flanagan ile evlendi. 2010 yılının Ağustos ayında Dina Livingston ile evlendi.

Kelebek (2017), Telefondaki Yabancı (2006), Kumdan Kale (2017), Herşey Parayla Güzel (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1965
Doğum Yeri: Glasgow, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Tommy J. Flanagan | Thomas Flannigan
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.85 m
8.8 (13 Oy)
  • Currently 177/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2018 53 Aksiyon Oyuncu 6.3 20

Kelebek
2017 52 Suç Oyuncu 7.1 29,011
2017 52 Western Oyuncu 6.2 3,799

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 52 Aksiyon Oyuncu 7.7 455,273

Kumdan Kale
2017 52 Dram Oyuncu 6.3 14,548
2017 52 Dram Oyuncu 6.0 1,065
2017 52 Dram Oyuncu 7.0 10
2016 51 Suç Oyuncu 5.0 494
2015 50 Dram Oyuncu 6.4 121
2014 Talk-Show Oyuncu    
2013 Suç Oyuncu 7.4 4,578
2013 48 Suç Oyuncu 5.5 4,955
2011 Dram Oyuncu 7.9 106,749
2010 45 Korku Oyuncu 4.9 318
2010 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,119

Tehlikeli Aslar 2
2010 45 Aksiyon Oyuncu 5.1 12,273

Cehennem Yolu
2008 43 Aksiyon Oyuncu 5.7 6,783

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 227,374

Tehlikeli Aslar
2006 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 130,798

Telefondaki Yabancı
2006 41 Korku Oyuncu 5.1 39,842
2006 41 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,401

Günah Şehri
2005 40 Suç Oyuncu 8.0 711,907

Travma
2004 39 Dram Oyuncu 4.8 3,130

Alien Predator'a Karşı
2004 39 Aksiyon Oyuncu 5.6 171,550

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 38 Aksiyon Oyuncu 4.9 111,830

Herşey Parayla Güzel
2002 37 Aksiyon Oyuncu 5.8 11,860
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 296

Sadece Sinatra
2001 36 Dram Oyuncu 5.9 486

Atilla: İmparatorluğun Yükselişi
2001 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 9,514
2000 35 Komedi Oyuncu 5.7 1,376

Gladyatör
2000 35 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,193,911

Sıçan Avcısı
1999 34 Dram Oyuncu 7.5 7,671

Korkusuz Soyguncular
1999 34 Aksiyon Oyuncu 6.4 9,234

Oyun
1997 32 Dram Oyuncu 7.8 311,461

Yüz Yüze
1997 32 Aksiyon Oyuncu 7.3 322,956

Aziz
1997 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 57,626

Cesur Yürek
1995 30 Biyografi Oyuncu 8.4 881,341
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019