Giriş Kayıt
John Flanagan

John Flanagan


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Oyuncu, Müzisyen

John Flanagan, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, oyuncu, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Müzik 3.7 183
2013 Belgesel Yapım Tasarımcısı 8.8 13,274
2013 Korku Yapım Tasarımcısı 4.8 2,530
2012 Dram Oyuncu 4.7 2,060
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
5.4 1,500
2010 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.0 1,604
2010 Komedi Oyuncu 4.7 280
2009 Dram Yapımcı 4.6 509
2009 Komedi Müzik 4.2 1,680
2008 Reality-TV Sanat Bölümü 5.9 145
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 4.8 755
2006 Kısa Metraj Sanat Yönetmeni 7.7 1,081
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019