Giriş Kayıt
Lorenzo Flaherty

Lorenzo Flaherty (51)


Oyuncu

Lorenzo Flaherty, 24 Kasım 1967 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Distretto di polizia (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Kasım 1967
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Laurence Flaherty
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 42 Dram Oyuncu 4.3 36
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 85
2005 Gizem Oyuncu 7.0 296
2000 Aksiyon Oyuncu 6.1 230
1994 27 Gerilim Oyuncu 4.3 41
1993 26 Gerilim Oyuncu 4.7 57
1991 24 Korku Oyuncu 5.2 731

Cinler 2
1986 19 Korku Oyuncu 6.0 7,710
Dizi Altyazıları
True Detective (6,750) Vikings (3,395) Shameless (2,734) Gotham (2,288) Shooter (1,942) The Umbrella Academy (1,824) Inside No. 9 (1,678) Doom Patrol (1,458) Star Trek: Discovery (1,374) The Big Bang Theory (1,193)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019