Giriş Kayıt
Marco Fiumara

Marco Fiumara (55)


Sesler

Marco Fiumara, 16 Kasım 1963 Latina, İtalya doğumlu sesler.

The Young Messiah (2016), Ben-Hur (2016), Ex (2009), Com'è bello far l'amore (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Kasım 1963
Doğum Yeri: Latina, İtalya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikastçı
2017 54 Aksiyon Sesler 6.2 55,703
2016 53 Aksiyon Sesler 5.7 37,023
2016 53 Dram Sesler 5.6 2,753
2014 Komedi Sesler 8.2 20,006
2013 50 Komedi Sesler 5.7 554
2012 49 Komedi Sesler 5.3 756
2012 49 Dram Sesler 6.1 59
2009 46 Komedi Sesler 6.2 1,865
2003 40 Sesler 6.3 357

New York Çeteleri
2002 39 Suç Sesler 7.5 366,039
2002 39 Sesler 7.2 17
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019