Giriş Kayıt
Menna Fité

Menna Fité


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Kameraman

Menna Fité, yönetmen asistanı, yönetmen, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yönetmen 7.2 104
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 278
2016 Gerilim Yönetmen Asistanı 7.8 229
2015 Komedi Yönetmen 8.6 4,556
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 8.2 1,238
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 75

Yetimhane
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 136,090
2004 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 156

Aşkın Gıdası
2002 Dram Kameraman 5.7 1,500
Dizi Altyazıları
True Detective (3,620) The Flash (2,499) Vikings (2,172) Shameless (2,137) Star Trek: Discovery (1,841) Project Blue Book (1,731) Inside No. 9 (1,616) Counterpart (1,604) This Is Us (1,209) The Big Bang Theory (1,105)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019