Giriş Kayıt
Neil Fitzpatrick

Neil Fitzpatrick


Oyuncu

Neil Fitzpatrick, Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu.

Karanlıkta Bir Çığlık (1988) yapımıyla biliniyor.

Neil Fitzpatrick, 28 Temmuz 2005 tarihinde (35 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 28 Temmuz 2005
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Oyuncu 6.7 19,258
1996 Komedi Oyuncu 6.6 474
1989 Dram Oyuncu 7.1 93

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 Dram Oyuncu 6.9 7,265

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,188
1981 Dram Oyuncu 6.7 332
Film Altyazıları
Upgrade (7,149) Deadpool 2 (6,603) Avengers: Infinity War (3,467) Skyscraper (3,235) Tag (2,837) Adrift (2,452) Down a Dark Hall (2,024) The Endless (1,137) Ah-ga-ssi (887) Hereditary (857)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,345) Castle Rock (2,266) Better Call Saul (1,889) The 100 (1,822) Sharp Objects (1,809) Preacher (1,590) Vikings (1,154) Westworld (1,075) Suits (1,048) Black Mirror (959)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018