Giriş Kayıt
Neil Fitzpatrick

Neil Fitzpatrick


Oyuncu

Neil Fitzpatrick, Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu.

Karanlıkta Bir Çığlık (1988) yapımıyla biliniyor.

Neil Fitzpatrick, 28 Temmuz 2005 tarihinde (35 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 28 Temmuz 2005
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Oyuncu 6.7 20,029
1996 Komedi Oyuncu 6.6 489
1989 Dram Oyuncu 7.1 94

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 Dram Oyuncu 6.9 8,134
1987 Aksiyon Oyuncu 6.5 410

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,252
1981 Dram Oyuncu 6.8 350
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018