Giriş Kayıt
Neil Fitzpatrick

Neil Fitzpatrick


Oyuncu

Neil Fitzpatrick, Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu oyuncu.

Karanlıkta Bir Çığlık (1988) yapımıyla biliniyor.

Neil Fitzpatrick, 28 Temmuz 2005 tarihinde (35 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 28 Temmuz 2005
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Oyuncu 6.7 19,879
1996 Komedi Oyuncu 6.6 474
1989 Dram Oyuncu 7.1 94

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 Dram Oyuncu 6.9 8,075
1987 Aksiyon Oyuncu 6.5 407

Komşular
1985 Dram Oyuncu 5.6 4,223
1981 Dram Oyuncu 6.8 347
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018