Giriş Kayıt
Melissa Fitzgerald

Melissa Fitzgerald


Oyuncu, Yapımcı

Melissa Fitzgerald, oyuncu, yapımcı.

1998 yılının Kasım ayında Noah Emmerich ile evlendi.

Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.8 13
2011 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
6.9 14
2008 Komedi Oyuncu 4.5 173

Frekans
2000 Suç Oyuncu 7.4 94,968
2000 Komedi Oyuncu 6.2 4,983
1999 Dram Oyuncu 8.7 56,529

Truman Şov
1998 Dram Oyuncu 8.1 844,146
1995 Komedi Çeşitli 6.8 13,511
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019