Giriş Kayıt
John Fitzgerald

John Fitzgerald


Sesler, Müzisyen

John Fitzgerald, sesler, müzisyen.

Angela'nın Külleri (1999), İçimdeki Dans (2004), The Private Lives of Pippa Lee (2009), Rüyamda (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Gerilim Sesler 5.7 75

Niko 2: Küçük Kardeş, Tatlı Bela
2012 Animasyon Sesler 5.8 835

Vikingler Efsanesi: Thor
2011 Animasyon Sesler 5.1 912
2011 Korku Sesler 5.0 5,968
2011 Komedi Sesler 7.2 56
2010 Suç Sesler 6.7 196
2010 Animasyon Sesler 7.8 26
2010 Korku Sesler 6.1 30,219
2010 Kısa Metraj Sesler    
2010 Suç Sesler 8.4 5,572

Gizem
2009 Dram Sesler 6.5 9,514
2009 Dram Sesler 5.9 424
2009 Dram Sesler 6.5 675
2009 Belgesel Sesler 7.2 232
2009 Dram Sesler 6.2 2,630
2009 Komedi Sesler 6.4 12,257
2009 Dram Sesler 6.1 241

Cennette Beş Dakika
2009 Suç Sesler 6.7 11,644

Niko: Yıldızlara Yolculuk
2008 Animasyon Sesler 6.2 2,918
2008 Dram Sesler 6.0 595
2008 Dram Sesler 7.3 1,711
2008 Dram Sesler 6.0 5,059
2008 Dram Sesler 6.1 197
2007 Dram Sesler 6.6 618

Garaj
2007 Dram Sesler 7.1 2,650
2007 Dram Sesler 7.6 822
2007 Suç Sesler 8.0 4,940
2006 Kısa Metraj Sesler 6.8 1,093
2006 Kısa Metraj Sesler 7.8 10
2006 Dram Sesler 8.5 59

Tatilde Dehşet
2005 Korku Sesler 5.1 3,645
2005 Macera Sesler 6.7 3,828

Plüton'da Kahvaltı
2005 Komedi Sesler 7.3 19,560
2005 Animasyon Sesler 6.6 105
2005 Dram Sesler 7.0 237

Tutku Çemberi
2005 Dram Sesler 6.1 4,591

Yaşam Koşusu
2005 Dram Sesler 6.9 712

Ella
2004 Komedi Sesler 6.3 56,819

Kral Arthur
2004 Aksiyon Sesler 6.3 151,332

İçimdeki Dans
2004 Komedi Sesler 7.9 13,431
2004 Kısa Metraj Sesler 7.4 300

Benim Ülkem
2004 Dram Sesler 6.1 2,396
2003 Dram Sesler 6.9 662

Ejderin Peşinde: Veronica Guerin
2003 Biyografi Sesler 6.9 17,917
2003 Suç Sesler 7.8 937
2003 Komedi Sesler 6.1 1,595
2003 Suç Sesler 6.3 626
2003 Komedi Sesler 6.4 1,621

Günahkar Rahibeler
2002 Dram Sesler 7.8 24,623
2002 Dram Sesler 7.9 150

Disko Domuzları
2001 Suç Sesler 6.8 4,043

Yaşamın Kıyısında (II)
2001 Dram Sesler 7.1 3,588
2001 Dram Sesler 5.8 737
2001 Kısa Metraj Sesler 6.4 238

Godot'yu Beklerken
2001 Dram Sesler 7.7 1,086

Aşkmatik
2000 Komedi Sesler 5.9 6,149
2000 Dram Sesler 7.2 693

Islahevi Çocuğu
2000 Dram Sesler 6.8 2,200
2000 Suç Sesler 6.6 655
2000 Animasyon Sesler 5.5 113
2000 Kısa Metraj Sesler 6.5 90

Angela'nın Külleri
1999 Dram Sesler 7.3 19,036
1999 Komedi Sesler 6.6 1,927

Rüyamda
1999 Dram Sesler 5.5 11,710

General
1998 Biyografi Sesler 7.3 7,526
1998 Komedi Sesler 7.1 1,489

Gece Treni
1998 Dram Sesler 6.5 315
1998 Dram Sesler 6.6 1,338
1997 Dram Sesler 5.6 85

Özgürlüğün Bedeli
1996 Biyografi Müzik 7.2 27,497
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,762) Into the Badlands (2,703) The Flash (1,889) American Gods (1,784) Arrow (1,416) Vikings (1,307) This Is Us (1,064) Supernatural (1,029) Criminal Minds (863) The Big Bang Theory (852)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019