Giriş Kayıt
Robert Fiske

Robert Fiske (54)


Oyuncu

Robert Fiske, 20 Ekim 1889 Griggsville, Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

Religious Racketeers (1938) yapımıyla biliniyor.

Robert Fiske, 12 Eylül 1944 tarihinde (54 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Ekim 1889
Ölüm Tarihi: 12 Eylül 1944
Doğum Yeri: Griggsville, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Robert Fisk
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1943 54 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,632
1942 53 Biyografi Oyuncu 7.7 2,828
1941 52 Aksiyon Oyuncu 6.9 91
1940 51 Suç Oyuncu 6.2 810
1939 50 Dram Oyuncu 4.8 138
1938 49 Dram Oyuncu 6.9 1,912
1936 47 Komedi Oyuncu 6.6 494
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019