Giriş Kayıt
Scott R. Fisher

Scott R. Fisher


Özel Efekt, Dublör, Oyuncu

Scott R. Fisher, Özel efekt, dublör, oyuncu.

Titanik (1997), Terminal (2004), İyi Adamlar (2016), Şimdi Ya Da Asla (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Özel Efekt 6.4 143,432
2017 Aksiyon Özel Efekt 7.9 448,652

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Özel Efekt 6.1 516,513

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Özel Efekt 7.4 233,121

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Dublör 7.2 330,690
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,525

Yıldızlararası
2014 Macera Özel Efekt 8.6 1,261,407
2014 Aksiyon Özel Efekt 7.6 374,802

Evrim
2014 Dram Özel Efekt 6.3 202,149

Uyumsuz
2014 Macera Dublör 6.7 394,566

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Özel Efekt 6.5 153,340

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Özel Efekt 5.8 265,790

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Özel Efekt 8.4 1,362,116

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.6 236,460

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Özel Efekt 7.7 598,466

Başlangıç
2010 Aksiyon Özel Efekt 8.8 1,801,047
2010 Gizem Özel Efekt 5.1 1,760
2010 Komedi Özel Efekt 6.1 33,416

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Dublör 5.7 50,350

Alacakaranlık
2008 Dram Özel Efekt 5.2 388,835

Gerçek Masallar
2008 Komedi Özel Efekt 6.1 81,112
2007 Komedi Özel Efekt 6.8 61,965

Şimdi Ya Da Asla
2007 Macera Özel Efekt 7.4 211,470

Yargısız İnfaz
2007 Dram Özel Efekt 6.8 51,844

Zafer Patenleri
2007 Komedi Özel Efekt 6.3 145,741

Koruyucu
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.9 82,424

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Özel Efekt 7.3 604,780

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Özel Efekt 7.4 130,460

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Özel Efekt 6.8 183,036

Terminal
2004 Komedi Özel Efekt 7.3 359,879
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.1 226,193

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Dublör
Özel Efekt
5.7 236,519

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Özel Efekt 7.7 463,313

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.1 307,524

Yapay Zeka
2001 Macera Özel Efekt 7.1 271,421
2000 Korku Özel Efekt 4.8 16,159

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Özel Efekt 5.7 98,982

Titanik
1997 Dram Özel Efekt 7.8 937,762
1997 Aksiyon Dublör 4.9 4,153

Batman Daima
1995 Aksiyon Dublör
Özel Efekt
5.4 217,289

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Özel Efekt 7.2 216,769

Son Kahraman
1993 Aksiyon Özel Efekt 6.3 122,962

Son Mohikan
1992 Aksiyon Özel Efekt 7.8 134,152

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Özel Efekt 8.5 890,328

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Özel Efekt 7.5 274,438
1989 Aksiyon Özel Efekt 5.4 2,864
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019