Giriş Kayıt
Noel Fisher

Noel Fisher (35)


Oyuncu

Noel Fisher, 13 Mart 1984 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

2017 yılının Temmuz ayında Layla Alizada ile evlendi.

Red (2008), The Riches (2007), A Dog Named Christmas (2009), Killer Bees! (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mart 1984
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.7 m
9.2 (10 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 34 Animasyon Oyuncu 6.2 96
2018 Dram Oyuncu 7.8 23,048
2017 Dram Oyuncu 7.5 2,143
2016 Animasyon Oyuncu 7.8 1,242

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 76,097
2015 31 Animasyon Oyuncu 5.8 2,116

Ninja Kaplumbağalar
2014 30 Aksiyon Oyuncu 5.8 191,007

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 28 Macera Oyuncu 5.5 212,806
2012 Dram Oyuncu 8.0 21,977
2011 Oyuncu 8.4 3,644
2011 27 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 44
2011 27 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 42

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 27 Aksiyon Oyuncu 5.8 166,086

Utanmaz
2011 Komedi Oyuncu 8.7 166,969
2009 25 Dram Oyuncu 7.4 900
2008 24 Dram Oyuncu 7.0 9,630
2007 23 Komedi Oyuncu 5.5 7,610
2007 Komedi Oyuncu 7.9 7,639
2006 22 Dram Oyuncu 6.8 256
2006 Komedi Oyuncu 4.9 194
2004 Dram Oyuncu 8.0 3,214

Son Durak 2
2003 19 Korku Oyuncu 6.2 138,715

Bekarlığa Veda
2003 19 Komedi Oyuncu 5.6 15,716
2003 19 Aile Oyuncu 5.7 2,088

Ajan Cody Banks
2003 19 Aksiyon Oyuncu 5.1 30,510
2002 18 Aksiyon Oyuncu 2.9 705

Max Taşınıyor
2001 17 Komedi Oyuncu 5.4 6,682

Ölümcül Bedel
2001 17 Korku Oyuncu 4.8 23,031

Freddy'nin Çılgın Maceraları
2001 17 Komedi Oyuncu 4.5 43,485
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 9,003
1999 Suç Oyuncu 8.0 67,460
- Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,916) Supernatural (2,616) American Gods (2,491) Love, Death & Robots (2,459) The Passage (2,419) Vikings (1,887) The Blacklist (1,481) Star Trek: Discovery (1,249) Shameless (1,189) Project Blue Book (1,139)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019