Giriş Kayıt
Michael Fischetti

Michael Fischetti


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Michael Fischetti, oyuncu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 5.7 5,773
2012 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 163
1994 Dram Oyuncu 5.9 4,133

Aşk Denizi
1989 Suç Oyuncu 6.8 34,320

Şehrin Parlak Işıkları
1988 Dram Oyuncu 5.7 6,663
1986 Aksiyon Oyuncu 6.7 15,782

Prizzi'lerin Onuru
1985 Komedi Oyuncu 6.8 20,944
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,420) American Gods (2,150) The Flash (2,022) Supernatural (1,844) Arrow (1,789) Star Trek: Discovery (1,766) The Blacklist (1,650) Vikings (1,540) The Passage (1,487) Love, Death & Robots (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019