Giriş Kayıt
Giovanni Fiore Coltellacci

Giovanni Fiore Coltellacci


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Giovanni Fiore Coltellacci, kameraman, görüntü yönetmeni.

Kızıl Prenses (1985), Kadınlar Kenti (1980), Non ci resta che piangere (1984), Ginger ve Fred (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gianni Fiore Coltellacci | Gianni Fiore | Giovanni
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.7 469
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 3,774

Fransız Mutfağı
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.4 323
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 307
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 1,473

Fransız Kadınları
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.3 1,789

Ölmek Bilmeyen Kumarbaz
2013 Gerilim Görüntü Yönetmeni 4.4 67
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.8 207
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 5.6 136

Benim Yolum
2012 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.9 2,443
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 2,105
2009 Dram Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.3 176
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.9 844

Taşıyıcı 3
2008 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.1 144,690

İçimizdeki Düşman
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 6.9 3,036
2006 Dram Görüntü Yönetmeni 6.2 800

Rehine
2005 Suç Görüntü Yönetmeni 6.6 101,330

Kızgın Güneş
2003 Komedi Kameraman 6.8 42,390
2003 Gerilim Görüntü Yönetmeni 6.1 666

Katiller Yuvası
2002 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.8 5,058
1998 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.9 3,569
1998 Western Görüntü Yönetmeni 5.4 774
1997 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.6 6,739

Stendhal Sendromu
1996 Gizem Kameraman 6.1 6,585
1995 Komedi Kameraman 6.3 33,418

Kurt
1994 Dram Kameraman 6.2 48,398

Bir Zamanlar Bir Suç Vardı
1992 Komedi Kameraman 5.8 3,444
1991 Komedi Kameraman 6.7 26,785
1990 Dram Kameraman 6.9 81

Baron Munchausen'in Maceraları
1988 Macera Kameraman 7.2 46,586

Gülün Adı
1986 Suç Kameraman 7.8 92,766

Ginger ve Fred
1986 Komedi Kameraman 7.3 4,191

Kızıl Prenses
1985 Aksiyon Kameraman 5.0 35,082
1984 Komedi Kameraman 7.8 4,701
1984 Macera Kameraman 6.7 1,292

Ve Gemi Gidiyor
1983 Komedi Kameraman 7.7 4,821
1983 Dram Kameraman 7.7 2,281

Geçen Yaz 5 Gün
1982 Dram Kameraman 6.1 857
1981 Korku Görüntü Yönetmeni 5.8 2,739

Temel Reis
1980 Macera Kameraman 5.2 26,517

Kadınlar Kenti
1980 Komedi Kameraman 7.0 5,358

Özgürlük Yolu
1978 Western Kameraman 6.1 885
1976 Komedi Kameraman 7.3 1,247
1975 Suç Kameraman 5.6 244
1975 Komedi Kameraman 5.6 241
1973 Biyografi Kameraman 6.4 977
1972 Dram Kameraman 6.1 232

Mattei Olayı
1972 Biyografi Kameraman 7.7 1,333

Venedik'te Ölüm
1971 Dram Kameraman 7.5 16,132

Karşı Adamlar
1970 Dram Kameraman 7.7 1,135
Dizi Altyazıları
True Detective (7,482) Vikings (3,977) Shameless (2,705) The Flash (1,609) The Punisher (1,557) Arrow (1,399) Outlander (1,380) The Big Bang Theory (1,343) Supernatural (1,180) Black Mirror (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019