Giriş Kayıt
Greg Finton

Greg Finton


Editör, Editör, Yönetmen Asistanı

Greg Finton, editör, editör, yönetmen asistanı.

Gürültü Ustaları (2008), Waiting for Superman (2010), He Named Me Malala (2015), The Perez Family (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Editör 6.9 4,053
2013 Belgesel Editör 7.0 440
2010 Belgesel Editör 7.5 10,225

Gürültü Ustaları
2008 Belgesel Editör 7.6 11,725
2006 Dram Editör 3.6 10,573
2001 Kısa Metraj Editör 8.6 14

Cadı Avcısı 3
1999 Fantastik Editör 3.9 1,666

Sadakat
1996 Komedi Editorial Department 6.0 1,849
1995 Komedi Editör 6.1 1,976

Genç Ve Heyecanlı
1993 Komedi Editorial Department 7.7 144,820

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Editorial Department 7.3 48,346
1991 Dram Editorial Department 5.1 126
1988 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.1 6,273
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019