Giriş Kayıt
Anni Finsterer

Anni Finsterer


Oyuncu

Anni Finsterer, oyuncu.

Güzel Ülke (2017), (2011) Uyuyan Güzel (2011), (2015) Glitch (2015), (2010) The Clinic (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel Ülke
2017 Macera Oyuncu 6.9 4,098
2016 Dram Oyuncu 6.6 491
2016 Gerilim Oyuncu 7.4 2,923
2015 Dram Oyuncu 7.6 9,260

Uyuyan Güzel
2011 Dram Oyuncu 5.3 28,656

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Çeşitli 6.1 4,388
2010 Suç Oyuncu 5.4 5,866
2009 Dram Oyuncu 6.9 9,475
2009 Komedi Oyuncu 5.8 126
2007 Komedi Çeşitli 6.5 1,807
2006 Dram Oyuncu 7.3 39,942
2004 Dram Oyuncu 8.4 704

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Oyuncu 5.3 48,677
1998 Dram Oyuncu 7.1 966
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,028) Arrow (1,641) Outlander (1,284) Supernatural (1,138) Better Call Saul (976) The Last Ship (929) La Casa de Papel (926) Titans (909) Doctor Who (816) Kidding (674)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018