Giriş Kayıt
Anni Finsterer

Anni Finsterer


Oyuncu

Anni Finsterer, oyuncu.

Teenage Kicks (2016), Güzel Ülke (2017), (2011) Uyuyan Güzel (2011), (2015) Glitch (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel Ülke
2017 Macera Oyuncu 6.9 4,861
2016 Dram Oyuncu 6.6 509
2016 Gerilim Oyuncu 7.4 3,282
2015 Dram Oyuncu 7.6 9,625

Uyuyan Güzel
2011 Dram Oyuncu 5.3 28,879

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Çeşitli 6.1 4,417
2010 Suç Oyuncu 5.4 5,911
2009 Dram Oyuncu 6.9 9,501
2009 Komedi Oyuncu 5.9 129
2007 Komedi Çeşitli 6.5 1,809
2006 Dram Oyuncu 7.3 40,210
2004 Dram Oyuncu 8.4 707

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Oyuncu 5.3 49,084
1998 Dram Oyuncu 7.1 980
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019